GSC Haber Okan Buruk: "Önemli olan ilk 24'ün içinde bitirmekti"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1769639705410.webp

Okan Buruk: "Maçı ikiye ayırabiliriz. İlk yarı oynadığımız ve ikinci yarıda oynadığımız oyun olarak."

Okan Buruk: "İki yarı arasında topa sahip olma rakamları arasında önemli farklar vardı. İkinci yarı daha riskli oynadık. Üretmeye çalıştık. İkinci yarıdaki oyun bize daha çok yakışan bir oyundu."

- Taraftara neler söylersiniz?

Okan Buruk: "Stada geldiğimizde ilk onların seslerini duyduk. İkinci yarıda biz oynadıkça sesleri yükseldi. Şimdi iki ayaklı maça geçiyoruz. Kendi sahamızda da oynayacağız. Kendi sahamızda onlarında arkamızdaki gücüyle oynayacağız."

Okan Buruk: "İlk yarı topu rakibimize verdik ve 2 gol yedik. Daha fazla topa sahip olabilirdik."

Okan Buruk: "Juventus veya Atletico Madrid'den biri gelecek. Atletico ile yakın zamanda oynadık, Juventus da bildiğimiz takım. Daha yüksek puan alıp, daha farklı takımlarla da eşleşebilirdik. Biraz da kader diyelim. Bakalım, hayırlısı olsun."

Okan Buruk: "Juventus ve Atletico da çok iyi takımlar. Rakibimiz kim olursa olsun; biraz daha cesaretli, biraz daha cesur. Galatasaray her zaman cesur olan takımdır. City karşısında oynadığımız 2. yarıdaki oyunu ortaya koyarsak; kimle oynarsak oynayalım, en iyisini yapmaya çalışacağız."

Okan Buruk: "Transfer döneminde takviyelerimiz olacak, onları yeni listeye yazmak bizim için de şans olacak."

Hedefi asagidan yukari koyan biri asla bodo ya da sportingin yaptigini yapamaz.

Hedef yukaridan asagiya iner.

Hoca avrupada tutmuyor, playofftanhavku at, lige konsantre ol vs 3 sneedir ayni.

Hocam kadroyu her pozisyonda en az 2 adam olacak şekilde kuraribilirsek bu turnuvada daha çok puan alabiliriz

Tesekkürler ilk 24 deyiz

Surece bakarsak daha iyisini yapabilirdik.Sonucta ust turdayiz tebrikler hocam.Topla cok daha iyi bir takim olmamiz gerekiyor bence bunu cozebilirse cok daha fazla hayaller kurabiliriz uzun vadede

Citye 4 gol lazim olsa, ikinci yari fitesi atip 2 gol bulurdu.

- Taraftara neler söylersiniz?

Okan Buruk: "Stada geldiğimizde ilk onların seslerini duyduk. İkinci yarıda biz oynadıkça sesleri yükseldi. Şimdi iki ayaklı maça geçiyoruz. Kendi sahamızda da oynayacağız. Kendi sahamızda onlarında arkamızdaki gücüyle oynayacağız."
Kendi sahamizda bugun city zorlanmadan gene 2 atardi bize en az hoca, kendimizi kandirmayalim hic.

Taraftarin eforu, harcadigi para zaman sahadaki oyun icin baya baya fazla...bunu kabullenmen lazim.

Evet ilk Hedef buydu ama önümüze mühteşem bir fırsat vardı ilk 8 yapabilirdik. Ama ne oldu sene başı boş bıraktık kontenjanı ya hocam

Tebrik ediyorum. Benim icin de en önemli hedef buydu basardik. Avrupa'da bundan sonrasi bonus.

Simdi sira diger hedefte: sampiyonluk. Ama bu kadroyla fb bizi gecer. Mutlaka yeni transferler lazim.

İçine etti resmen. İşte sana en net sebep. Heyecanımı alan kim olursa olsun eninde sonunda silerim arkadaş.
Buna rağmen hala fırsat var ama kokuyu alamıyo gözü açık biri olmadığı için

Play offda Juve gelirse sıradaki tur da kötü lpoolla totnım var önümüzde

Tarih yazabilir ama bu şu an oh be 24e girdik artık elenebiliriz diye düşünüyodur

git lan, düşük zihniyetli
4 mağlubiyetin hesabını ver
osimhenli bi takım anca bu kadar rezil kepaze edilebilir

@Sadri Baykam alıntıyı almamış, son alıntına.

İlk sekize giremese bile, en azından sonuna kadar kovalayıp şu sıralama da çok daha üstte bitirse zaten bir şey demezdim. Ama bu kadar istikrarsız ve dengesiz bir yönetim anlayışından artık fazla bir beklentim kalmadı.

Geri
Üst Alt