Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.920
- 39.761
- 3.993
Geçen yıla göre transfer konusunda yaptığı hataları görmüş gibi anladim bazı cümlelerden ki o yüzden listenin alt sırasındaki çöplere düşmemek lazım diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sunu dene
Hocanın ismini Okan Kolpruk falan mı yapsak?Tier 1905 falan hoca
Malesef dogru bir söylemeyvahhh hoca duyum konusunda tier 31
elveda osimhen
HaalandOsimhenin alternatifleri kim olabilir mesela
Umarım almıştır dersini. Stoper alalım diye gidip en alt sırada Cuesta ve sağbekte listede son sıralardaki Jelert ve Frankovskiyi aldık. Bunları hiç almasak daha iyi değilmiydi bari para cebimizde kalırdı. Aldıklarmıza bakalım. Lemina (listede bile yoktu kendi isteğiyle geldi) Eren solbekte ilk tercihti, Jacop ilk tercihti kötü oyuncu değil, Osimhen liste dışıydı kendi geldi, Sara listede ilk sıradaydı faydalı oldu, Sallai de ilk tercihlerden biriydi yanılmıyorsam, yani alabiliyorsan en iyisini al veya fırsat transferlerini bekle alamıyorsan hiç alma.Geçen yıla göre transfer konusunda yaptığı hataları görmüş gibi anladim bazı cümlelerden ki o yüzden listenin alt sırasındaki çöplere düşmemek lazım diyor
Hoca hatalı lakin alan kişide hatalı adamım verdiği listenin üst sıralar belli kalite oyuncular erden gibi biri olunca bunları alıyorsun ama urfali gibi herifler olunca acımadan çöpleri sokuyorUmarım almıştır dersini. Stoper alalım diye gidip en alt sırada Cuesta ve sağbekte listede son sıralardaki Jelert ve Frankovskiyi aldık. Bunları hiç almasak daha iyi değilmiydi bari para cebimizde kalırdı. Aldıklarmıza bakalım. Lemina (listede bile yoktu kendi isteğiyle geldi) Eren solbekte ilk tercihti, Jacop ilk tercihti kötü oyuncu değil, Osimhen liste dışıydı kendi geldi, Sara listede ilk sıradaydı faydalı oldu, Sallai de ilk tercihlerden biriydi yanılmıyorsam, yani alabiliyorsan en iyisini al veya fırsat transferlerini bekle alamıyorsan hiç alma.
Şunu da anlamış muhtemelen 1-2 m Euro için oyuncu kaçırmamak lazım.Geçen yıla göre transfer konusunda yaptığı hataları görmüş gibi anladim bazı cümlelerden ki o yüzden listenin alt sırasındaki çöplere düşmemek lazım diyor