GSC Haber Okan Buruk: “Osimhen inşallah kalacak“

Geçen yıla göre transfer konusunda yaptığı hataları görmüş gibi anladim bazı cümlelerden ki o yüzden listenin alt sırasındaki çöplere düşmemek lazım diyor

Barış Alper gider

Osimhen gelirse

Bir miktar para

Barış Alperin yerine Salai oynar bişey olmaz

hocanın ve dursunun duyumlar baya fecaat beyler. Dursun tier 69 hoca 31

Konuda Galatasaray hocasına ısrarla kolpa duyumcu deniliyor. Bu sayfanın admirleri nerede?

Hocayı keklemişler
Transferler pok gibi olacak sinyali bu

Ha gelirse utanırmıyım
Tabi kide hayır 😂

Hocanın iletişim eğitimi alması lazım. Hâlâ saygım devam ediyor, diyor.

Sövsene, ana avrat be adam.

1748260844877.webp

Şu toplara hiç girme gerek yok, sezonu anlat futbolu anlat, sana yapılan ibnelikleri anlat, transfer işi yönetimde de geç.

avrupa ve transfer konusundaki fiyaskoların farkında olması güzel

bjk'den 5 yemiş, şampiyonluk maçında fenere evinde kaybetmiş vs. umrumda değil

young boys, rigas ve kiev maçları kadar hiçbirine sinirlenmedim..

ekstra olarak jelert + cuesta + frankowskinin 30 milyon € bonservis maliyetini hatırladıkça afakanlar basıyor

Osimhen kaldığına göre elimiz rahatladı sayılır.
Kaleci,2 tane hızlı kanat forvet ve 1 tane kaliteli sağbek ile olay tamamlanır.

Geçen yıla göre transfer konusunda yaptığı hataları görmüş gibi anladim bazı cümlelerden ki o yüzden listenin alt sırasındaki çöplere düşmemek lazım diyor
Umarım almıştır dersini. Stoper alalım diye gidip en alt sırada Cuesta ve sağbekte listede son sıralardaki Jelert ve Frankovskiyi aldık. Bunları hiç almasak daha iyi değilmiydi bari para cebimizde kalırdı. Aldıklarmıza bakalım. Lemina (listede bile yoktu kendi isteğiyle geldi) Eren solbekte ilk tercihti, Jacop ilk tercihti kötü oyuncu değil, Osimhen liste dışıydı kendi geldi, Sara listede ilk sıradaydı faydalı oldu, Sallai de ilk tercihlerden biriydi yanılmıyorsam, yani alabiliyorsan en iyisini al veya fırsat transferlerini bekle alamıyorsan hiç alma.

Umarım almıştır dersini. Stoper alalım diye gidip en alt sırada Cuesta ve sağbekte listede son sıralardaki Jelert ve Frankovskiyi aldık. Bunları hiç almasak daha iyi değilmiydi bari para cebimizde kalırdı. Aldıklarmıza bakalım. Lemina (listede bile yoktu kendi isteğiyle geldi) Eren solbekte ilk tercihti, Jacop ilk tercihti kötü oyuncu değil, Osimhen liste dışıydı kendi geldi, Sara listede ilk sıradaydı faydalı oldu, Sallai de ilk tercihlerden biriydi yanılmıyorsam, yani alabiliyorsan en iyisini al veya fırsat transferlerini bekle alamıyorsan hiç alma.
Hoca hatalı lakin alan kişide hatalı adamım verdiği listenin üst sıralar belli kalite oyuncular erden gibi biri olunca bunları alıyorsun ama urfali gibi herifler olunca acımadan çöpleri sokuyor

Şunu da anlamış muhtemelen 1-2 m Euro için oyuncu kaçırmamak lazım.

Sonra olay milyonluk transferleri her sene kiralamaya dönüyor. Zarar üstüne zarar.

Geri
Üst Alt