Okan Buruk: "Oyun kalitemiz, oyun hızımız, pas kalitemiz çok önemli"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1662398387637.png

Okan Buruk: "Kötü bir hafta yaşadık. Türk futbolunun içinde uzun süredir olmayan kurşunlanma olayları -TFF'nin ve Galatasaray Ada'nın kurşunlanması- dün Cenk'e yapılan saldırı... Futbol arenasında istemediğimiz şeylerin olduğu bir hafta. Geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum."

Okan Buruk: "Bunda herkesin rolü var. Zaman zaman yaptığımız hatalar da oluyor ama şiddetin önüne geçmek için daha büyük bir sakinliğe ihtiyacımız var."

Okan Buruk. "Gaziantep iyi bir başlangıç yaptı. Topu daha çok rakibe veren bir takım. Hem skor yapma hem de puan olarak iyi durumdalar. Geçiş oyununu çok doğru oynuyorlar. İyi bir kadroları var. Hata yapmamak gerekiyor. Oyun kalitemiz, oyun hızımız, pas kalitemiz çok önemli."

Okan Buruk: "Hedefimiz kazanmak, kazanmak için buradayız. Takım olarak hazırız. Geçen hafta da oyun olarak çok iyi şeyler yaptık. Bunun üstüne koymak istiyoruz. Geçen hafta çok gol kaçırdık, bu hafta atarak kazanmak istiyoruz."

Okan Buruk: "Gomis sonradan girip katkı sağladı. Seferovic de bunu yapabilir. Gomis'le başlamayı uygun gördüm bugünlük."

Ya geç hocam sakinliği sahadan konuşalım. Bugün basacak isiracak Gs gorecekmiyiz anlık alalım biz.

GscimbomMobile

Edit: püü cenke yapılan saldırıya kızıyormus başlığa aldandım 👎

bence de cok önemli

hocam antep'in oynadıgı oyunu güzelce anlatmıssın, bizimkini de anlatır mısın

Tinercileri hiç konuşmaya uğraşma hocam orada hedef meteydi ama yazık oldu çocuk cakamadi uçan tekmeyi ama elbet biri saha ortasinda dövecek bir hakemi

Az sahip çıkın şu adama, üzerine koyuyor her hafta, daha da iyi olacağız.

Bana Hocani soyle sana kim oldugunu soyleyeyim ayni hocasi gibi bos konusuyor mac baslamadan kilif uretmeye calisiyor

Artık hocanın dokunuşunu görsek, imparator ne oynatıyorsa aynısını oynuyoruz oyuncular daha kaliteli sadece.

Geri
Üst Alt