Okan Buruk: "Oyuncularımız, taraftarımız ve biz oynadığımız oyundan mutluyuz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1727300238651.png

Okan Buruk: "Transfer dönemi bittiği zaman bizim camiada her sorun çözülüyor.(gülerek)"

- Tribünler sizi çağırdı ve soyunma odasından geldiniz. Üçlü çektirmek için taraftara öyle bir koştunuz ki... İçiniz dolmuş da bir rahatlamışsınız gibi geldi hocam.

Okan Buruk: "Taraftarlarımızla bir aradayım. Bana bu desteği hep verdiler. Bu sezon başını düşündüğümüzde biz kendimize güveniyorduk. Ben ve oyuncularımızın öz güveni çok yüksek her zaman. Dışarıdan bakıldığında fırtınalı gibi gözüküyordu. Dışarıdan öyle düşünülüyor ama Florya hiçbir zaman etkilenmedi!"

Okan Buruk: "4 maç üst üste kazanmak çok önemli. Oyun olarak da bunu çok hissettirdik. Bu maç en iyi oyundu. Savunma yapmaya gelen bir takıma karşı çok pozisyon bulduk, bu değerli."

Okan Buruk: "Üç gün sonra yine maçımız var. Çok maç oynayacağımız için tüm oyuncularımız farklı mevkilerde ve farklı dizilişlerde kullanabiliriz. Üçlü forvet oynamak da her zaman bizim için opsiyon."

Okan Buruk: "Üçlü savunma oynayan takımlara karşı 3 forvette oynayabilirsiniz. Biz önde basan bir takımız."

Okan Buruk: "Bugün hem 6 hem 8 hem 10 numaraydı Sara. 12-13 km üstünde koşmuş olabilir bugün. Jakobs da çok etkiliydi o da epey koştu. Savunma geçişlerini de çok iyi yapıyor Jakobs, sadece hücumları değil."

- Yunus Akgün hakkında

Okan Buruk: "Kuvvet olarak gelişti, bunu kendisi de söylüyor. Oynadıkça dayanıklılığı ve hızı artıyor. Yunus'un halini görünce mutlu oluyoruz. Yunus ne zaman sahneye çıkacak diyorduk, Maşallah."

1727301328154.png

Okan Buruk: "Günay Güvenç, geriden oyun kurmamız konusunda bizim için +1 oyuncu oldu. Ayakları çok iyi ve bu bize çok yardımcı oldu bugün."

Okan Buruk: "Osimhen sadece gol atmayı kafasına taksa çok farklı bir şey ortaya çıkar aslında. Hem gol attırmayı seviyor, servis yapmayı seviyor. Oyun içinde çok mücadele ediyor. Oyuncu ve insan olarak bize çok uydu. Onun bizimle olması çok güzel. Mutluyuz."

Okan Buruk: "Oyuncularımız, taraftarımız ve biz oynadığımız oyundan mutluyuz."

Okan Buruk: "Bundan sonraki haftalarda üçlü savunmayla maçlara çıkabiliriz. Opsiyonlarımızdan biri."

Okan Buruk: "Öne geçtikten sonra bir bölümde çok sinirlendim, hatta o bölümde gol yedik. Oyunu biraz daha tutabilirdik, git gele döndü oyun ve zaman zaman pozisyonları kaybettiğimiz de oldu, yorulduk. Başlayan, devam eden, ve çıkan bütün oyuncularım mükemmele yakın bir oyun ortaya koydu."

Okan Buruk: "3 gün sonraya maçımızı koydular anlayamıyorum. Ondan sonraki maç 5 gün sonra. 4 gün sonraya koyabilirlerdi, tam ortaya. Bizi zorlayan bir fikstür oluşturulmaya çalışılıyor! Bunu da anlamış değilim. Yayıncı istiyor diye bu şekilde karar vermek doğru değil!"

Okan Buruk: "Milli Takım'da,Milli Takım hocalarının oyunculara iki maçta değil de tek maçta da oynatmayı düşünmesi gerekebilir. Yani Avrupa Şampiyonası, Dünya Kupası oynamıyorsunuz. Özellikle Uluslar Ligi'nde oyuncuların idareli kullanılması daha doğru olacak. Bu oyuncular yazın da tatil yapmadı yani. Barış, Kaan, Abdülkerim gibi oyuncuların yorgunluklarını görüyoruz. Milli takımlarda oyuncuların idareli kullanılması gerekiyor."

Okan Buruk: "Üç gün sonra yine maçımız var. Çok maç oynayacağımız için tüm oyuncularımız farklı mevkilerde ve farklı dizilişlerde kullanabiliriz. Üçlü forvet oynamak da her zaman bizim için opsiyon."

Okan Buruk: "Üçlü savunma oynayan takımlara karşı 3 forvette oynayabilirsiniz. Biz önde basan bir takımız."

Fm10da yapıyordum ben bu taktiği, hocam 14 sene geriden takip ediyor beni

- Yunus Akgün hakkında

Okan Buruk: "Kuvvet olarak gelişti, bunu kendisi de söylüyor. Oynadıkça dayanıklılığı ve hızı artıyor. Yunus'un halini görünce mutlu oluyoruz. Yunus ne zaman sahneye çıkacak diyorduk, Maşallah."

Okan Buruk: 4 maç üst üste kazanmak çok önemli. Oyun olarak da bunu çok hissettirdik. Bu maç en iyi oyundu. Savunma yapmaya gelen bir takıma karşı çok pozisyon bulduk, bu değerli.

Okan Buruk: "Oyuncularımız, taraftarımız ve biz oynadığımız oyundan mutluyuz."

Okan Buruk: "Günay Güvenç, geriden oyun kurmamız konusunda bizim için +1 oyuncu oldu. Ayakları çok iyi ve bu bize çok yardımcı oldu bugün."

Oyuncu değişikliğini yaparken geç kalyorsun sevgili hocam

Kesinlikle Muslera sonrası ayakları iyi bir kaleci almalıyız. Çok şey fark ettiriyor

Gerçekten bu konuda Muslera 'dan çok ileride sanırım her iki ayağıyla da doğru yerlere atıyor topu

Okan Buruk: "Bundan sonraki haftalarda üçlü savunmayla maçlara çıkabiliriz. Opsiyonlarımızdan biri."

Okan Buruk: "3 gün sonraya maçımızı koydular anlayamıyorum. Ondan sonraki maç 5 gün sonra. 4 gün sonraya koyabilirlerdi, tam ortaya. Bizi zorlayan bir fikstür oluşturulmaya çalışılıyor! Bunu da anlamış değilim. Yayıncı istiyor diye bu şekilde karar vermek doğru değil!"

şu açıklamaya gerek yok ya, fb de perş pazar oynayacak

Okan Buruk: Öne geçtikten sonra bir bölümde çok sinirlendim, hatta o bölümde gol yedik. Oyunu biraz daha tutabilirdik, git gele döndü oyun ve zaman zaman pozisyonları kaybettiğimiz de oldu, yorulduk. Başlayan, devam eden, ve çıkan bütün oyuncularım mükemmele yakın bir oyun ortaya koydu.

Okan Buruk: "Milli Takım'da,Milli Takım hocalarının oyunculara iki maçta değil de tek maçta da oynatmayı düşünmesi gerekebilir. Yani Avrupa Şampiyonası, Dünya Kupası oynamıyorsunuz. Özellikle Uluslar Ligi'nde oyuncuların idareli kullanılması daha doğru olacak.

Bu oyuncular yazın da tatil yapmadı yani. Barış, Kaan, Abdülkerim gibi oyuncuların yorgunluklarını görüyoruz. Milli takımlarda oyuncuların idareli kullanılması gerekiyor."

Olur mu hocam onur gurur bi yazanlarda var gururun var mı istifa et der. Zaten transfer dönemi de kapandı sara da elde kaldı hocam

Tugay ağabeyle yanyana görünce duygulandık

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt