- 18 Mayıs 2011
- 19.331
- 10.155
- 1.688
Al ben de değiştirdim...Yıllaaaardır kullandığım İmparator profil fotosunu Okan Buruk la değiştirdim
Var mı lan????
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Al ben de değiştirdim...Yıllaaaardır kullandığım İmparator profil fotosunu Okan Buruk la değiştirdim
Var mı lan????
Sopa atayım derken sopa yeme sonra!bu ne yav
yuhlamak isteyen gelsinde 2 sopa atalım tribünde
Hocam şimdide Okan hocanın fotosunu koydun acaba diyorum bı sorgulasak mi adamı?Hiç bişi olmaz levocum. Hiç bişi olmaz
Burdaki üç beş renkdaş diyim, onlarla olmaz o iş
Ben alper potuk diye ağlıyordum. Almadık. Nooldu. Süper oldu. Demek ki bu foruma bakmıcaksın
![]()
beni sadece sn erden timur görevden alabilieAcil gorevden alinmalisin.
eywahYıllaaaardır kullandığım İmparator profil fotosunu Okan Buruk la değiştirdim
Var mı lan????
güney tribününde bekliyor olacağım ivedilikle sol kol kemiğini sağ eline verip göndermek içinSopa atayım derken sopa yeme sonra!
Beğenmeyen yuhalar beğenen alkışlar.
Dikkat et de eline başka bir şey alma!güney tribününde bekliyor olacağım ivedilikle sol kol kemiğini sağ eline verip göndermek için
Daha önce yazdım burada reis. Bu fb’li köpekler rakiplere teşvik bile verir oyuncularımızı sakatlamaları için. Bu kudurmuş it sürüsünden herşey beklenir.Hazırlık maçında apalakasız yerde oyuncumuz perte çıkarıldı. Yahu hazırlık maçı bu pozisyon icabı bile değil gayet net kasti bilinçli planlı eylemdi. Son maçta fbli olduğu iddia edilen kayserili topçu Zaha'nın aşiline basmaya çalıştı Kayseri maçında, Zaha kasti mevzuyu anlayıp hemen çıldırdı. Siz bu fblilerin art niyetini çok hafife alıyorsunuz. Biz bunları hep yaşıyoruz. Herkes ekibimize karşı ekstra kinli çıkıyor. Bilhassa fbli davarolar bu işlere çok meyilli.
Hazırlık maçında apalakasız yerde oyuncumuz perte çıkarıldı. Yahu hazırlık maçı bu pozisyon icabı bile değil gayet net kasti bilinçli planlı eylemdi. Son maçta fbli olduğu iddia edilen kayserili topçu Zaha'nın aşiline basmaya çalıştı Kayseri maçında, Zaha kasti mevzuyu anlayıp hemen çıldırdı. Siz bu fblilerin art niyetini çok hafife alıyorsunuz. Biz bunları hep yaşıyoruz. Herkes ekibimize karşı ekstra kinli çıkıyor. Bilhassa fbli davarolar bu işlere çok meyilli.
Yönetim demiştir oynatma diye.Ee Zaniolo sakat değilmiş, alenen yalan söylemek yakıştı mı Sevgili hocam ?
Demba Ba' nın röportajını paylaşmıştım bir ara. Okan Hoca' nın profesyonelliği yanında, futbolcularla samimi ve dürüst ilişkisini öve öve bitiremiyordu da Şenol Güneş' i kısmen örtülü şekilde eleştiriyordu. Arayıp bulmaya üşendim şimdi...Eğer yalan söylemiyor ise okanın söylemlerinde bi sıkıntı yok gibi.
Fakat en basitinden morutan ve geçen yılki yusuf söylemlerinden anlaşılıyor ki biraz yalancılık var galiba.
Birde çağdaş hocanın toplama ekibine puan bırakması bu hafta hepimizi oldukça üzdü kendiside etkilenmiş gibi bu güzel