Okan Buruk: "Oyuncularımızı tam hazır hale gelmeden riske etmeyeceğiz, oynatmayacağım"

Cok sükür forum da yazilanlar ile tribundeki insanlar ayni fikir de degiller

Etkilesim icin ilgi cekmek icin sacmalayanlar var ne yazik ki

Her gün başka bir oyuncudan uzun süreli diz sakatlığı haberleri geliyor. Bugün de Timber için okudum. Bu sebeple %100 iyileşmeden oynamamalılar.

Hiç bişi olmaz levocum. Hiç bişi olmaz

Burdaki üç beş renkdaş diyim, onlarla olmaz o iş

Ben alper potuk diye ağlıyordum. Almadık. Nooldu. Süper oldu. Demek ki bu foruma bakmıcaksın

😆
Hocam şimdide Okan hocanın fotosunu koydun acaba diyorum bı sorgulasak mi adamı?

Hazırlık maçında apalakasız yerde oyuncumuz perte çıkarıldı. Yahu hazırlık maçı bu pozisyon icabı bile değil gayet net kasti bilinçli planlı eylemdi. Son maçta fbli olduğu iddia edilen kayserili topçu Zaha'nın aşiline basmaya çalıştı Kayseri maçında, Zaha kasti mevzuyu anlayıp hemen çıldırdı. Siz bu fblilerin art niyetini çok hafife alıyorsunuz. Biz bunları hep yaşıyoruz. Herkes ekibimize karşı ekstra kinli çıkıyor. Bilhassa fbli davarolar bu işlere çok meyilli.
Daha önce yazdım burada reis. Bu fb’li köpekler rakiplere teşvik bile verir oyuncularımızı sakatlamaları için. Bu kudurmuş it sürüsünden herşey beklenir.

Hazırlık maçında apalakasız yerde oyuncumuz perte çıkarıldı. Yahu hazırlık maçı bu pozisyon icabı bile değil gayet net kasti bilinçli planlı eylemdi. Son maçta fbli olduğu iddia edilen kayserili topçu Zaha'nın aşiline basmaya çalıştı Kayseri maçında, Zaha kasti mevzuyu anlayıp hemen çıldırdı. Siz bu fblilerin art niyetini çok hafife alıyorsunuz. Biz bunları hep yaşıyoruz. Herkes ekibimize karşı ekstra kinli çıkıyor. Bilhassa fbli davarolar bu işlere çok meyilli.

Kalite farkını oyunu sertleştirerek engellemeye çalışıyorlar bundan başka da çareleri yok aslına bakarsan
Bunun önüne geçecek olanlar da hakemler. Bu detayı öne çıkarmak da külübün görevi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eğer yalan söylemiyor ise okanın söylemlerinde bi sıkıntı yok gibi.
Fakat en basitinden morutan ve geçen yılki yusuf söylemlerinden anlaşılıyor ki biraz yalancılık var galiba.
Birde çağdaş hocanın toplama ekibine puan bırakması bu hafta hepimizi oldukça üzdü kendiside etkilenmiş gibi bu güzel

Ee Zaniolo sakat değilmiş, alenen yalan söylemek yakıştı mı Sevgili hocam ?

Mesele bunda değil ki
Eğer doğru düzgün bir taktik olsaydı bu oyuncularla da 3 puanı rahat alırdık
Bu yüzden güvenemiyorum oyuncular tam hazır olduğunda da kazanıp kazanamayacağımıza

Hoca işini bilir. Taraftar boş konuşuyor. Taraftara kalsa 10 hafta sonra takımda adam kalmaz. En ufak hatada birini keser, birini satar. Geçen sene bizi şampiyonluğa taşıyan adamları bile ilk haftada hemen satışa çıkardılar

Eğer yalan söylemiyor ise okanın söylemlerinde bi sıkıntı yok gibi.
Fakat en basitinden morutan ve geçen yılki yusuf söylemlerinden anlaşılıyor ki biraz yalancılık var galiba.
Birde çağdaş hocanın toplama ekibine puan bırakması bu hafta hepimizi oldukça üzdü kendiside etkilenmiş gibi bu güzel
Demba Ba' nın röportajını paylaşmıştım bir ara. Okan Hoca' nın profesyonelliği yanında, futbolcularla samimi ve dürüst ilişkisini öve öve bitiremiyordu da Şenol Güneş' i kısmen örtülü şekilde eleştiriyordu. Arayıp bulmaya üşendim şimdi...

Bahsettiğin söylemlerinde, olsa olsa futbolcuları korumak için biraz politik davrandığını zannediyorum. ''Çalışmıyor, oynamaya niyeti yok; free style takılıyor, ayakta duramıyor ki sahada top oynasın'' diyecek yapıda biri değil...

İlle eleştirmek isteyen, başka yerlerden cephe açsın. Okan Hoca, futbolcularla iletişimi en iyi TD lerden biri; bu minvalde herhangi bir olumsuzluğu gündeme bile gelmedi...

Geri
Üst Alt