Okan Buruk: "Oyuncularımızı tam hazır hale gelmeden riske etmeyeceğiz, oynatmayacağım"

Yavaş yavaş oynama süreleri artacak belli oldu

Şu birkaç hafta kayıpsız geçmeli

Tamam da hücumun her bölgesinde oynayabildiğinden bahsediyor bu da doğru.
Çok yönlülük ayrı olay, oyuncuyu verimli bölgesinden çekip verimini düşürmek ayrı olay. Oyuncu çok yönlü diye takım senkronunu da bozup ona buna yer açim diye uyumsuz formatlar üretemezsin. Burada ki tehlikeyi sezmek önemli.

Çok yönlülük ayrı olay, oyuncuyu verimli bölgesinden çekip verimini düşürmek ayrı olay. Oyuncu çok yönlü diye takım senkronunu da bozup ona buna yer açim diye uyumsuz formatlar üretemezsin. Burada ki tehlikeyi sezmek önemli.
Zaha zaten ya sol kanat yada kendisini rahat hissettiği 2. forvet olarak kullanılacak yani oyuncunun her bölge de faydalı olduğunu belirtmesinde hata nerede?

Ufak sakatlığı var diye açıklama yaptığı gün yarın MR olacak ama ciddi bir şey olduğunu düşünmüyorum demişti. Demek ki beklenilende daha ciddi imiş sakatlığı ki kondisyonerle antrenmanlara başlamış.
"Zaniolo dün taktik antrenmanın sonunda kasığında ağrı hissetti. Bu yüzden kadroda yok. Yoksa ilk 11'de başlayacaktı. Çok olumsuz bir şey yok ama ağrısı sebebiyle oynayamayacak durumda"

Tam açıklaması burada o günkü zalgiris maçında ilk dediği bundan sonra Ljubljana da yine olmadığında sonraki maçta bizimle oynayacaktır da demişti , kayseri yine olmadı onu bulsam onu da atacaktım. Yani bu MR ya baya geç çekiliyor 2 saatte belli olan şey olmadı herhalde bir türlüde 2 maç önü açıklamaları aşırı çelişkili yada hoca atıp durmuş sana göre o zaman. Zaniolo konusunda doğru düzgün bir iletişim yaşanmadığını kabul edelim bence.

Zaha zaten ya sol kanat yada kendisini rahat hissettiği 2. forvet olarak kullanılacak yani oyuncunun her bölge de faydalı olduğunu belirtmesinde hata nerede?
Alıntı yaptığın postlarda gayet açık ve anlaşılır şekilde ifade ettim. Sorun hala hatalı.

Geri
Üst Alt