GSC Haber Okan Buruk: "Ozan Ergün çok üst üste bizim maçlarımıza verildi"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
1746286676864.webp

Okan Buruk: "Ozan Ergün çok üst üste bizim maçlarımıza verildi. Samsunspor maçında çok yanlış sarı kartlar göstermişti. Bugün oyun içinde iki tarafın da hakkını yemeyeceği ve doğru yöneteceği bir maç diliyorum onun için. Kimseden kötü niyet beklemiyoruz ama Samsun maçında gösterilen çok yanlış kart vardı."

Okan Buruk: "Sistem olarak bir şey değiştirmedik asında. Oyuncularımızı en hazır şekilde tutmak amacımız, sonraki maçı düşünmek, burada kart sınırında olan oyuncularımız var. Tercihlerimiz burada değişebiliyor. Geçtiğimiz maç Mertens'i kullanmıştık, bu maçta Sara yerine Morata'yı kullanacağız. Son maçlarda aynı pozisyonda oynamıştı. İyi de performans sergiledi. Her oyuncumuza değerli olduğunu hissettirmek ve burada forma dağılımını doğru yapmak istiyoruz."

Hoca surda sampiyonluga 4 mac kala iyi giden takimi bozamazsin sen

Bunun mantikli aciklamasi yok

Tek mantigi olabilir hoca gibi dusuneyim
Camara ve Radakovic sakar ve pozisyon bilgisi cok dusuk iki stoper

Moratayi atip Cift santrfor onlari dagitmak istemis olabilir umarim oyle olur

İlk yarı kısır bir sonuçla biterse görecem seni. Oyundan kimi çıkaracaksın çok merak ediyorum.
Göz göre göre yalan söylüyorsun. Morata geçen hafta orada iyi oynadı diyor. İsmin altında ezildim, oynattım dese daha dürüstçe bir açıklama olurdu.

Geri
Üst Alt