Emre Denli
Tecrübeli Üye
- 20 Ocak 2012
- 6.402
- 4.338
- 1.798
Paniğe gerek yok biz transferi hep son dk son an yaparız yetişti yetişmedi muhabbeti yaşarız.Diger kulüplerde transfer bir dönem bizde bir gün.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alakasi yok da, transferde gec kalindi ve hala sakin sekilde ilerliyorlar.bu açıklamayla perşembe günkü maçın alakası nedir tam olarak
transfer yapsak oynatabiliyor muyduk?
al benden de o kadarneyse ban yemek istemiyorum
ne desin adamAlakasi yok da, transferde gec kalindi ve hala sakin sekilde ilerliyorlar.
persembe ve pazartesi maclari dan sonra kafasi dank edecektir hocaninda
tamam güzel faktör6 Puan farkini mevcut kadro ile yaptigimizi unutmayin buna ilave Kutucu geldi.
Fatih hoca gerektiginde soyluyordu. bazen disini gostermesi lazim.ne desin adam
zaten taraftar en ufak şeyde düşüyor 12 yaşında kız çocuğu gibi
bir de yönetime mi sallasın ekran önünde
önümüzdeki antep maçında daha güçlü bir kadroyla çıkacağımıza inanıyorum falan deyip topu yönetime attı ayrıca
buna katılıyorum, tabii röportajda onda bunda demeyecek -medya dışında olması lazımFatih hoca gerektiginde soyluyordu. bazen disini gostermesi lazim.
bence kendi oyunumuzu gelistirmeye odaklansak daha iyi olacak mevcut kadro kalitemizi tum anadolu takimlarini kolaylikla yener.tamam güzel faktör
ama oluşan hava 1
fisktürdeki tüm avantajını bu zamana kadar kullanmış olman
hakem işleri konuları - bunlar boşu boşuna yırtınmıyor yabancı olsun etsin diye , yabancı olup mamalarlarsa berbat hakemleri kimse laf edemeyecek çünkü, derbide yabancı olsun sözleri o yüzden çıktı.
biz neden olduk bunlara hep - "susup oturun yerinize" oyunumuz yokolmadı ama kayboldu.
esas şimdi tüm düğmelere basıyorlar işte.
işte taraftardan - tivitterdan çekince olmayacakbence kendi oyunumuzu gelistirmeye odaklansak daha iyi olacak mevcut kadro kalitemizi tum anadolu takimlarini kolaylikla yener.
6 puan farki da kapatmamis oluruz. Sadece bjk ve trabzon esikleri var onlari 1 galibiyet 1 beraberlik ile sampiyonluk icin yeterli.
Ama istedigin kadar oyuncu al su kotu futbol duzelmedikce olmaz.