Okan Buruk: "Pazartesi Icardi'yi bekliyoruz"

Okan Buruk: "Bugün forvet mevkisinde Zaniolo'yu da oynattık onu da görmek istiyorduk."

Okan Buruk: "Parades konusunda şu an tam ilerlemiş bir şey yok."

Okan Buruk: "Icardi bize erken katılabilseydi. İlk planda Cumartesi, Pazar katılacaktı."

Rudolf dede yine şişenin dibine mi vurdun dedeee?

Okan Buruk: "2 forvetle oynadığınızda orta sahanızın daha dirençli ve güçlü olması gerekiyor."

Okan Buruk: "Rashica ile bende konuştum burada hem kendisi hem de ailesi mutlu o da bizle beraber olmak istiyor tabi ki bir kulübü var ve belirlediği bir bonservis var görüşmeler sürüyor biraz zaman alacak kadromuzda görmek istediğimiz bir oyuncu."

Berkan
Torreira
Oliveira
Midtsjo

Dışında 1 isim gelecek gibi orta sahaya.

Midtsjo ile yollar ayrılmalı.

Kerem Demirbay ana planda olacak kadar olur mu mesela Paredes olmazsa zira 1 oyuncu düşünüyoruz dedi

Okan Buruk: "Morutan çok iyi bir kamp geçiriyor bugünde 90 dakika sahada kaldı çok iyi de performans sergiledi bizim oyunumuza da alıştı hücumu iyi yapıyor defansa da yardım ediyor. Mümkün olduğunca oyuncuyla ilgilenip konuşuyoruz."

Okan hoca pazartesi gelebilir dediyse wandanin durumu okadar ciddi degildir herhalde. Yoksa gun vermezdi

Okan Buruk: "Morutan çok iyi bir kamp geçiriyor bugünde 90 dakika sahada kaldı çok iyi de performans sergiledi bizim oyunumuza da alıştı hücumu iyi yapıyor defansa da yardım ediyor. Mümkün olduğunca oyuncuyla ilgilenip konuşuyoruz."
Guzel. Morutsan kalmali. Cilingir görevi yapar

Geri
Üst Alt