GSC Haber Okan Buruk: "Psikolojik olarak en zor sene bu seneydi"

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
Okan Buruk: "Psikolojik olarak en zor sene bu seneydi."

- Mourinho geldiğinde, 'Bu sene daha zor geçecek' dediniz mi?

Okan Buruk: "Tam tersini düşündüm. Zaten iyi gitmiş, 99 puan toplamış takımın hoca değiştirmesine tam tersi düşündüm. İsim olarak bakmayın, buraya formda gelen bir teknik adam değildi Mourinho. İsmail Kartal kalsaydı daha rekabetçi olurdu."

Okan Buruk: "Ismail Jakobs o dönem hep sakattı. En çok ihtiyacımız olan yerde. Eren geldikten sonra Jakobs iyiydi ama Eren öncesi Jakobs yoktu. O da zorlaştırmıştı işimizi."

(beIN Sports)

Son düzenleme:
Mou başarılı göndermeyin diyor. Güzel strateji katılıyorum.

psikolojik olarak zor geçmesi avrupadaki facialarimizdan kaynakli yasamistir yoksa ligin basindan sonuna her maçta zorlanmadan kazandik.

Mou başarılı göndermeyin diyor. Güzel strateji katılıyorum.
Tam tersini dedi

Okan Buruk: "Tam tersini düşündüm. Zaten iyi gitmiş, 99 puan toplamış takımın hoca değiştirmesine tam tersi düşündüm. İsim olarak bakmayın, buraya formda gelen bir teknik adam değildi Mourinho. İsmail Kartal kalsaydı daha rekabetçi olurdu."

Tam tersini dedi

Kavgada söylenmez.

102-99 geçen sezon daha zordu.

Okan Buruk: "Psikolojik olarak en zor sene bu seneydi."

Okan Buruk: "Ismail Jakobs o dönem hep sakattı. En çok ihtiyacımız olan yerde. Eren geldikten sonra Jakobs iyiydi ama Eren öncesi Jakobs yoktu. O da zorlaştırmıştı işimizi."

(beIN Sports)

Ya en iyi macindi da az daha onu da kotu bitirecektik. Az dikkat be hocam.

Kolaylaştırmak kendi elinde. Sezona yanlış başladı. Epey bir süre yanlış devam etti. Oyuncuya göre kadro kurmalar falan. Transferde fiyasko üstüne fiyasko.

Şu sezon başı formsuzluğuna bir çare bulması lazım. Şampiyonlar ligi sen oyunu oturtana kadar beklemez. Deneme yanılma ile bir yere kadar. Mantıklı planların olmalı artık. Yok 3’lü oynayım, yok dörtlü için transfer yapayım. Çift santrafor deneyeyim! Bu şekilde anca süperlige diş geçiririz, o da elinde bir Osimhen olursa.

Grçen sene oyun daha güven veriyordu, bu sene osimen tamam ama bence lemina gelmese sıkıntı yaşardık sara çok düşmüştü oyundan lemina ile lucası kazandık inanılmaz eleştiriliyordu hayırlsıı bakalım..

Poğramın başından beri fbliyle bjkli avrupada yine rezil olsun diye zehri salıyo buna hep önde baskı yapıyosunuz,hiçbir rakipten korkmuyosunuz helal olsun falan bu da sırıtıyo aynen süperim,cesaretliyim tavırlarıyla

Avrupada yine bokoto yemişişko

En iyi maçın tottenham dediğin maçta rakip 10 kişiyken kontrollü oyun oynasan rakip sana doğru düzgün gelemeyecek iken maç 3-3 olacak pozisyonları buldular 3-1 iken.Attıgın golleride osimhenin bireysel başarısı yüksek.Osimhen yerine başkası olsa o tottenham maçında o kadar gol yada pozisyon imkansızdı.Bu tamamen taktiksel eksiklik.3. senende hala 2 ortasaha veya 90dknın 90dksı geçiş oyunu deniyorsun hayvan gibi pozisyon veriyorsun bu sebeple avrupada.Onun harici malmö rfs,elfsborg onuda icardi girdi attı oda 3-3 bitiyordu,Çok kötüydü avrupa ligi kusura bakmasın.Umarım düzeltir ama hiç inancım yok.Kendisi avrupayı fazlalık görüyor.

Şu güntekini hiç sevmiyorum ama Allahı var iyi sunucu, hocanın candaşla olan programını izledim eziyet çektim ne adamı konuşturuyor ne kendisi doğru düzgün soru soruyor, güntekin 10 numara sorular sormuş.

Okan Buruk:

"Avrupa'da genç oyuncuları oynatamıyoruz. Çok iyi oyuncular gelir formayı alır, Arda Güler örneği var... Jesus formayı vermek istemese de zorla aldı formayı. Gitti Real Madrid yaptı. İyi ve isteyen oyuncu her türlü formayı alır."

Bizim altyapı çok boktan demek istemiş. Şu altyapıya el atılması lazım.

Halen cift forvet totenham macina takılmış yav çık ordan tek maçlık oyundu morata osimhen rezil oldun bir cok macta icardi kalirsa ayvayi yedik yine sezon basi cift forvet 3 lu derken puanlari sacariz

Geri
Üst Alt