GSC Haber Okan Buruk: "Puan farkını 6'ya çıkardık"

harcadıgın paradan oyunda kım var renktaş

singoyu oynatıyor o fark yaratıyor işte

saneyı bedelsiz aldık işe yaramıyor

osimhende yok sakat
Sana hak veriyorum ama bu mali yük için Avrupa gözden çıkmamalı diyorum . Geçen sene de maliyeti yüksek oyuncular ve sözleşme yenileme durumlarını düşünürsek yük yüktür bence. Türkiye Ligi'nde rotasyonlu kadro Avrupa da hazır kadro haline getirmek zor olmamalı, en azından gruplardan çıkmak zor değil bu kadroyla.

Sana hak veriyorum ama bu mali yük için Avrupa gözden çıkmamalı diyorum . Geçen sene de maliyeti yüksek oyuncular ve sözleşme yenileme durumlarını düşünürsek yük yüktür bence. Türkiye Ligi'nde rotasyonlu kadro Avrupa da hazır kadro haline getirmek zor olmamalı, en azından gruplardan çıkmak zor değil bu kadroyla.
renktaş bizim lig ile clye hazırlanılmıyor

30 dk oynasan ligde mac cözülüyor

clde 1 dk konsantrasyonu bozsan haşat oluyorsun

bizim dengımız yok ligde o yüzden ayarlayamıyoruz malesef

Ben Avrupa'da ki Cimbomun başarılarını özler oldum renktaş takılma isyanım bu sadece. Türkiye Ligi'nde ki başarılar Mustafa sarpla Barış Özbeklerle de oldu şu kadronun hakkını hayalini Avrupa olarak gördüğüm için ısrarla yazdım. Umarım bir gün doya doya başarı mesajlarımızı alıntılarız hayırlı geceler herkese

Ben Avrupa'da ki Cimbomun başarılarını özler oldum renktaş takılma isyanım bu sadece. Türkiye Ligi'nde ki başarılar Mustafa sarpla Barış Özbeklerle de oldu şu kadronun hakkını hayalini Avrupa olarak gördüğüm için ısrarla yazdım. Umarım bir gün doya doya başarı mesajlarımızı alıntılarız hayırlı geceler herkese
eskiden bu kadar atletik top oynanmıyordu avrupada başarıları birazda ona baglıyorum

günümüz futbolunda atletizm öne cıkıyor

onuda bizim ligde oynadıgımız icin saglayamıyoruz topcular salıyor bi yerden sonra

Evet bende böyle düşünüyorum ama okan hocanın bir şekilde hazırlaması lazım oyuncuları ligde 5-6 farklı galibiyet iste ne bileyim sıfır top kaybı pozisyon vermeme kaleci göstertmeme gibi hedefler işe ligde konsantrasyon ve kondisyonu biraz daha yukarıya çekebiliriz ligde kazanmak için oynuyoruz oda oyunculara teknik heyete yetiyor yetmemesi lazım bu maçlarda avrupaya hazırlanmamız lazım

eskiden bu kadar atletik top oynanmıyordu avrupada başarıları birazda ona baglıyorum

günümüz futbolunda atletizm öne cıkıyor

onuda bizim ligde oynadıgımız icin saglayamıyoruz topcular salıyor bi yerden sonra
Yaşını bilmiyorum ama ben UEFA kupası Süper kupa maçlarını canlı izleyerek yaşadım, Konya'ya Trabzon'a 15 de atsak Avrupa'da kazandığımız 1 maça değişmem , o yüzden şuan ki oynanan futbola ayak uydurmamız lazım isyan sadece bu iyiyiz daha iyi olalım çünkü elimiz de bütün olanaklar mevcut.

Evet bende böyle düşünüyorum ama okan hocanın bir şekilde hazırlaması lazım oyuncuları ligde 5-6 farklı galibiyet iste ne bileyim sıfır top kaybı pozisyon vermeme kaleci göstertmeme gibi hedefler işe ligde konsantrasyon ve kondisyonu biraz daha yukarıya çekebiliriz ligde kazanmak için oynuyoruz oda oyunculara teknik heyete yetiyor yetmemesi lazım bu maçlarda avrupaya hazırlanmamız lazım
fatih bey tersten bi cözüm üretelim

icardi ve saneyi her lig macında 11 oynatırsak takım 9 kısı oynamıs olur

diger topcularda daha fazla mücadele eder

clde ise 11 kisi osimhen ve sallai ile cıkarız

Takimda disiplin yok, antrenman kalitesi zayif, Icardi ve Abdül‘ün bacaklarina kramp girdi. Bunlar antrenmanda ne yapiyor???

İyi de henüz nisanda değiliz o nolacak

Finish çizgisi hala çok uzak

Son düzenleme:
Bu adam bizi fenerli fln sanıyor sanirim. 6 puan one girdik çoşalim edelim istiyor sanırım

Geri
Üst Alt