GSC Haber Okan Buruk: "Puan farkını 6'ya çıkardık"

Anladim ki bu takimin sorunu transfer degil. Hepsi kaliteli adamlar. Bu takima adam gibi antrenman yaptiracak hocalar lazim.

Bunlar antrenmanda ne calisiyor? Taktik, teknik ve fizik calismadiklari belli. Gelen her oyuncu geriliyor. Takim bisey de oynamiyor.

Böyle devam ederse bundan sonraki (yardimci) hoca transferi olur. Hoca dikkat etmeli ve inat yapmamali artik.

Anladim ki bu takimin sorunu transfer degil. Hepsi kaliteli adamlar. Bu takima adam gibi antrenman yaptiracak hocalar lazim.

Bunlar antrenmanda ne calisiyor? Taktik, teknik ve fizik calismadiklari belli. Gelen her oyuncu geriliyor. Takim bisey de oynamiyor.

Böyle devam ederse bundan sonraki (yardimci) hoca transferi olur. Hoca dikkat etmeli ve inat yapmamali artik.

Gelen her oyuncu gerilemiyor.

Sallai
Sanchez
Torreira
İdmana çıkmama olayına kadar Barış
Jakops
Eren
Apokerim (sadece yaşı itibariyle hızı azalıyor her sene)

Kendisine bakanla bakmayan arasındaki fark.

Gelen her oyuncu gerilemiyor.

Sallai
Sanchez
Torreira
İdmana çıkmama olayına kadar Barış
Jakops
Eren
Apokerim (sadece yaşı itibariyle hızı azalıyor her sene)

Kendisine bakanla bakmayan arasındaki fark.
Frankfurt macinda Sallai haric, o da mac sonuna dogru, hepsi tel tel döküldü. Kosacak halleri yoktu cünkü.

Dün gol attiktan sonra Torreira formasini kaldirdi. O bile göbek baglamis.

Bunlarin hicbiri CL‘de 90 dk cikaramaz.

Okan Buruk: "Avrupa'da oynarken, ligdeki tempo gibi olmuyor. Her hafta düşük tempoda oynarken, bir anda çıkıp Avrupa'da yüksek tempoda maç oynuyorsunuz.

Türkiye Ligi'nde bu kadar cezalandırmıyorlar. Frankfurt'un golleri atmasına biz yardım ettik, onlar da cezalandırdılar."
Abi konuştukça batıyor yaa

İnanılmaz bir vizyonsuzluk örneği var karşımızda

Ne demek laa ligin temposu düşük olduğu için yenildik

Bunu ön göremeyen adamın td'lik ile ne işi olur o zaman

Sus bari konuşma da daha fazla sıvama

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1758615229088.webp

maçı yarım yamalak izledim knk maç öncesi epey salladım okey de maçta sallanacak ne oldu o kadar millet coşmuş ya ben mi göremedim. Son dakikalarda baskı yedik falan normal o 4 stoperle oynadık ona mı sardı millet
seni bu taraftarla göndereceğim

maçı yarım yamalak izledim knk maç öncesi epey salladım okey de maçta sallanacak ne oldu o kadar millet coşmuş ya ben mi göremedim. Son dakikalarda baskı yedik falan normal o 4 stoperle oynadık ona mı sardı millet
Klasik oyuncuların çozdugu maçlarımızdan biriydi yav. Hocamiz sagolsun 70 kusurde takimi iyice karistirip 1. Gol 3-4 atak yaptirdi konyaya ama. Yani frankfurttan varlik gosteremeden 5 yemissin insan şu maçta bari dogru durust bir oyun gösterirde konyayi sahadan siler ama yok :d Millet o yüzden ve birde yine saçma sapan açiklamalarina çosmuştur.

Klasik oyuncuların çozdugu maçlarımızdan biriydi yav. Hocamiz sagolsun 70 kusurde takimi iyice karistirip 1. Gol 3-4 atak yaptirdi konyaya o kadar. Yani frankfurttan varlik gosteremeden 5 yemissin insan şu maçta bari dogru durust bir oyun gösterirde konyayi sahadan siler ama yok :d Millet o yüzden ve birde yine saçma sapan açiklamalarina çosmuştur.
hocam kazandıkça necibim zıp zıp zıplıyor
zıpla necibim

Torrera'yı dinlendirmek istedi belki de,Torrera 67'de çıktıktan sonra geçen yılki 3-3 biten Kasımpaşa maçına döndü maç

Ziyech tam bir yavsakti ama dogruya dogru demisti.

Okan Buruk kadar düşük profilli bir hoca görmedim

Felaket açıklamalar.

Yakında taraftarı suçlamaya başlar yine. Bu sefer City yerine PSG'yi tutun der herhalde CL kupası sonrası.

fatih hocam olsaydi frankfurt maci boyle bitmez 6'yi da yedirirdi hocam

Geri
Üst Alt