GSC Haber Okan Buruk: "Rakiplerimizi daha fazla önemseyeceğiz"

"Rakiplerimizi daha çok önemseyeceğiz" demek

biz küçümsedik demek bir nevi.

hocam konsantrasyonunun biraz bozulmuş senin kısa sürede.

Biraz daha işi sıkı tutma zamanı Okan hocam.

Galatasaray'ın ligde sonraki 5 maçı:

- Konyaspor
- Gaziantep FK (D)
- Adana Demirspor
- Çaykur Rizespor (D)
- Fenerbahçe

"Rakiplerimizi daha çok önemseyeceğiz" demek

biz küçümsedik demek bir nevi.

hocam konsantrasyonunun biraz bozulmuş senin kısa sürede.
Biz bunu 3 4 maçtır söylüyorduk rehavet hocada da vardı demekki tokat lazımmış
O yüzden bu itirafı yapması bence gayet iyi enazindan tokadı yiyince farkına vardılar

hocam bizi bitirdin ya. Şu keremi kov bu takımda kerem merem görmek istemiyorum.

Hocam transfer iste lütfen.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca Torreira-Batshuayi değişikliğini yapmasa belkide kazanacaktik. Batshuayi’nin oyuna girmesi normal ama çıkan oyuncu Mertens yada Yunus olmaliydi. Ayrıca son dakikada Yusuf’u oyuna alması çok anlamsizdi.

Okan Buruk: "Rakiplerimizi daha fazla önemseyeceğiz"​

Daha önce rakipleri şeyine takmıyordun yani!! Skandal açıklama

Rakipleri önemseme muhabbeti oyunculara mesaj fakat önemsemelerini sağlayacak olan da kendisi. Garip bir demeç. Puan kayıplarında böyle demeçleri oluyor zaten daha kötülerini duyduk.

Transfer konusundaki yönetime desteği ve rahatlığı yine sezon başındaki gibi, o daha can sıkıcı bir durum asıl.

Yunus'un parlaması ve son gün Osimhen piyangosu olmasa bu sezona havluyu atmıştı Jelert Sallai gibi isimler ile, bunun farkında olması gerek. 12 kişi diye espri yapıyordu ama şimdi Sara'nın yerine kimi koyarsa memnun olmuyor çünkü alternatifi olmayan isimler ile şampiyonluk yolunda.

Pamuk ipliğine bağlı bir 11, maçı değiştirme ihtimali çok zayıf bir yedek kulübesi ile ilerlemeye çalışıyor.

Ben sahada rakibi çok fazla önemseyen deli gibi koşan ama sahaya her zamanki gibi kötü yayılan karambol futbol oynayan bir takım gördüm.
Gene alakasız gerçek dışı mazaretler..
Günü kurtaracak söylemler.

Okan Buruk: "Rakiplerimizi daha fazla önemseyeceğiz"​

Daha önce rakipleri şeyine takmıyordun yani!! Skandal açıklama
Saçma bir açıklama rakibe kolay kontra veriyoruz hiçbir önlem yok kaandan sağ bek filan olmaz. Sahayı parselleyemiyoruz

45 dk uzun top attir somra puan kaybet. Oyuncular gol kacirinca gülüyor vs . Beraberligi atspor jk macinda alsan yada hamsi deplasmaninda alsan neyse diyecegim ama gidip hatayla berabere kalmamalisin yaw

Rakibi bizlerde kucumsedik suc birazda bizim.
Ben hataya 3 mü 5 mi atariz diye hayal kuruyordum. Meğersem rakibimi hafife alip gardimi dusurmusum

Rehavet vardı, çık belliydi. Bu seviyede bu nasıl oluyor anlayamıyorum.

Son dakikalardaki Barış Alper - Jelert değişikliği tam manasıyla altın vuruştu hocam. Bravo. Hamle de budur.

Geri
Üst Alt