Muhammed Dalgıç
10 Numara!
- 1 Mart 2013
- 10.119
- 4.088
- 1.198
Roma şuan İtalya'nin Trabzonspor'u durumunda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O
O zaman şöyle güncelleyelim. 2 sene öncesinde soskta FB forması giyen çocuklar şu an GS forması giymeye başlamışken, tekrar FB forması giysinler diye mi ?
@Doruk Ata TANRIVERDİ onca kadın konusu açtın,erotik konular falan.şu aranmak kelimesi ile de sözlüğe konu aç ve kim ne düşünüyor hakkında bilelim,merak ettimRoma aranıyor belli ki. Her sene bunlarla bir şekilde mevzu yasıyoruz.
Cüce bir kadını mı yoksa 1.90 boyunda basketci abla mi tercih edersin??@Doruk Ata TANRIVERDİ onca kadın konusu açtın,erotik konular falan.şu aranmak kelimesi ile de sözlüğe konu aç ve kim ne düşünüyor hakkında bilelim,merak ettim
İkisi de değil yaCüce bir kadını mı yoksa 1.90 boyunda basketci abla mi tercih edersin??
?Yaş 5 filan mı hiç sampiyonluk görmedin mi bro
Hocayı çok severim ama her seferinde çekip gitti ben napayım güzel yazmışsın like bastım.
Çok sevdiği italyaya gidebilir
Seven adam yapmazHocayı çok severim ama her seferinde çekip gitti ben napayım güzel yazmışsın like bastım.![]()
Bir kere satan bir daha satmaktan cekinmez.1.ihanet (2001) girişiminin hesabını sormadın diye bugün 2.si denendi
2.sinin hesabını sormazsan 3.sü de denenir
3 m verilse kaçacaktı peki biz napacaktık,evet belki tudorla o lig şampiyonluğu senin bu uefa kupası benim takılacaktık ama ihanetin edildiği gerçeğini de değiştiremeyecektik