- 18 Mayıs 2011
- 19.354
- 10.172
- 1.688
Valla size kalsa yine tüm kadroyu baştan sona yenileyeceksiniz...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk 11 de 4 oyuncu yenilenmeli zaten. 4 tanede yedek olursa olurValla size kalsa yine tüm kadroyu baştan sona yenileyeceksiniz...
Şimdi 4 oyuncu 11 e konulunca şampiyon olan kadrodaki 4 oyuncu yedeğe geçiyor. Yedekten sürekliliği olan 4 oyuncu ile birlikte yedekte 8 tane derli toplu adam oluyor. Alt yapı dan da Cl için 4 oyuncu yazarsak yedekte 12 tane halihazırda oyuncu var demek. Bundan sonrası da giden oyuncu olursası olur. Atıyorum kerem zaha tete zaniolo hep birlikte gitti yunus geldi. Oraya 1 ya da 2 oyuncu alınabilir. Defanstan Nelson ya da davinson dan biri gitti emin geldi bir oyuncu takviye edilir.İlk 11 de 4 oyuncu yenilenmeli zaten. 4 tanede yedek olursa olur
topa bomba muamelesi yapmayan bir oyuncu olsa gerekElimizde olmayan bir profil demiş hoca. Sizce elimizde olmayan profildeki ortasaha tipi ne?
Lucas Torreira yi nasıl anlatırsınız?box to box ve driplingle çıkabilen orta saha elimizde olmayan ve en çok aradığımız orta saha oyuncusu.
evet box2box olarak tanımlayabiliriz ama kesici rolünü ona verdik.takımın arkasını toplamak 1. görevi. sonuç olarak skor katkısı yok ,yanına zımba gibi bi orta saha koyarsak torrerianın da verimi artacaktır hiç şüphesiz (skor olarak). nasıl ki melo tam bir 6 numarayken yanında selçukla beraber ikisi de skor anlamında show yapmıştı, torreirayı tam olarak melo olarak tanımlayabiliriz.aradığımız oyuncu prime selçuk yani. fenerden koy fredi bize sonra izle ikisinin oyuna olan katkısını mesela. yoksa katılıyorum top hakimiyeti oyuna topu sokuşu falan yerinde.Lucas Torreira yi nasıl anlatırsınız?
Bence gayet box2box bir Adam - biz onu baya defansif oynamıyoruz. Top hakimiyeti'de fena
hocanin sisteminde o tempoyla oynama ihtimali yok. 14 yabancida bile tercih edilmedi
satip para kazanmaya bakmak gerekiyor
Tam da bu noktada senin gibi yanılgıya düşüyor büyük çoğunluk. Elmander' in varlığı sayesinde -Uğur Meleke tabiriyle- adeta 4-5-2 oynuyordu o takım. Emre ve Engin kanat değil, sağ ve sol dış orta saha oyuncusu gibi oynamak suretiyle Melo-Selçuk ikilisini rahatlatıyorlardı. Elmander' in olmadığı maçlarda ise kanatsız sistem ve merkezdeki zaafiyet nedeniyle hücum üretkenliği ile birlikte takım defansı da düşüyordu; bkz GS-TS: 1-1, 1 puanı enayice yapılan bir penaltı sayesinde zor kurtarmıştık...evet box2box olarak tanımlayabiliriz ama kesici rolünü ona verdik.takımın arkasını toplamak 1. görevi. sonuç olarak skor katkısı yok ,yanına zımba gibi bi orta saha koyarsak torrerianın da verimi artacaktır hiç şüphesiz (skor olarak). nasıl ki melo tam bir 6 numarayken yanında selçukla beraber ikisi de skor anlamında show yapmıştı, torreirayı tam olarak melo olarak tanımlayabiliriz.aradığımız oyuncu prime selçuk yani. fenerden koy fredi bize sonra izle ikisinin oyuna olan katkısını mesela. yoksa katılıyorum top hakimiyeti oyuna topu sokuşu falan yerinde.
Mertens-Ziyech kalıyor, Zaha da gitmezse 12 yabancı limitinde Dubois' nın kalması mümkün değil; hatta Zaha gitse bile zor. Sergio, Zaniolo, Tete gidecek varsayımıyla diyorum bunları...Bence kalacak
Mertens-Ziyech kalıyor, Zaha da gitmezse 12 yabancı limitinde Dubois' nın kalması mümkün değil; hatta Zaha gitse bile zor. Sergio, Zaniolo, Tete gidecek varsayımıyla diyorum bunları...
Oyunun iki yonunu oynayabilen
bos alan buldugunda topu tasiyabilen
defans arkasina ve diyagonal pas dagitabilen
hava hakimiyeti olan
Melo tipi orta saha..Elimizde olmayan bir profil demiş hoca. Sizce elimizde olmayan profildeki ortasaha tipi ne?
Tabii ki mümkündür.mumkun renkdas