Okan Buruk: "Sakatlık korkusundan dolayı rotasyon yaptık"

Yav dalga geçme. Rotasyon yapacaksın, oyuncu da dinlendireceksin ama sen Avrupa listesinde olmayan Sallai'yi 45. dakikada oyundan niye çıkartıyorsun, Yunus gibi, Sara gibi son maçların en çok koşan topçuları neden bu kadar erken çıkartıyorsun? Maçta en silik topçuları tuttun RFS maçı için, 3-1'den de uğraşa uğraşa 2 puanı bıraktın.

Kpaşa 1 gol atsa maçın nereye gideceğini biliyordun, dün mü geldin bu lige sanki. Şu maçı bitirdiğin 11'i aç bak. 74. dakikada takımı 5-0 önde gibi çorbaya çevirdin yine.

maça da çıkmasaydın uff olursun falan korkak

Şu rotasyon zımbırtısından dolayı dilimiz çok yanacak bu sene ligin ilk devresini ilk üçte bitirebilceğimizi düşünmüyorum

Yav dalga geçme. Rotasyon yapacaksın, oyuncu da dinlendireceksin ama sen Avrupa listesinde olmayan Sallai'yi 45. dakikada oyundan niye çıkartıyorsun, Yunus gibi, Sara gibi son maçların en çok koşan topçuları neden bu kadar erken çıkartıyorsun? Maçta en silik topçuları tuttun RFS maçı için, 3-1'den de uğraşa uğraşa 2 puanı bıraktın.

Kpaşa 1 gol atsa maçın nereye gideceğini biliyordun, dün mü geldin bu lige sanki. Şu maçı bitirdiğin 11'i aç bak. 74. dakikada takımı 5-0 önde gibi çorbaya çevirdin yine.
Sallai sakatlanmış.

Bahaneyi bıraksak iyi olacak okan hocam. Çıkıp benim suçum, iyi giden maçı değişiklikler ve dokunuşlarla hiç ettim özür dilerim de

hala mac takvimi sıkışık diyor,zorla küfür ettirecek

1 kere bahanesiz çık dürüstce hatalarını söyle

+1... Avrupa'da başarılı olacak kadro derinliği yok zaten.
burada bazı arkadaslar bana kızıyor avrupa icin laf edince bizim takım dhil hicbir türk takımı avrupada birşeyler yapacak noktada degil
olması gereken her avrupa macına rotasyon yapıp lige asılmak
bu ülkede ligi alamazsan bi bok olamazsın sonra avrupada hayal olur

Sezon basi 30 milyonuk CL zararini cikarmak icin avrupada her maci önemsiyor, ligi nasil olsa bireysel yetenekler götürür havasinda iste ama kendi yanlis hamlelerini unuttu 3:0 olan maci verdirdi.

Biz niye hiç hücum etmedik lan 2. Yarı aklım almıyor bir türlü. Takım çorba oldu. Adam fantazi deniyor takımla.

Ne yazikki oyunu tutma sorunumuz var. Bu hoca ile çözülemedi daha.. geriye cekildigimizde bu takım defans yapamıyor. Bunun nedeni nedir

Fbnin hediye edilmiş p6sına doğru karardı dersen

Böyle itelerler yine aynı penaltıyı

Tebrikler acuna şirin gözüktün kovulduğunda survivor birleşme partisinde dansları yorumlamaya hak kazandın

Bu denli bir rotasyon bir daha yapacağını sanmıyorum ki açıklamış zaten hata oldu daha farklı düşünebilirdik diye Allah oyuncuları korusun sakatlık olmaz inşallah

3-0dan sonra altyapı oyuncuları ile devam etsen bile maç veremezsin galatasarayın hocasıysan.

Rotasyon yapmayı da beceremiyor bu. Diğer gerekli futbol taktiklerini zaten bilmiyordu.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt