Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.594
- 3.588
- 1.198
bu kaçıncı facia arkadaş?
oyuncu değişikliği nasıl yapılır bilmiyorsan, başkasına yaptır bu işi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burda da bile hata varsa diyor. Direk Hatalıyım benim yüzümden demiyor.
Fener teknik adamları her seferinde lig öncelik diyor, Konferans çeyrek finalinde bile yedek çıktılar. Normalde Avrupa'da rotasyon yaparsın, finallere kalırsan o zaman asılırsın... Ligin temposu ve kalitesi Avrupa seviyesine çıkmadıkça Avrupa'da herhangi bir orta sınıf elit lig takımı seni eler zaten. Şu maçta bile farkı yaratan Osimhen, Sara. (bütün maçlarda da)İcardi+Mertens'i taşıyacak oyuncu topluluğu yok elde, Avrupa'da başarı için Torera'dan bir anda Demirbay'a düşemezsin. Kalıcı başarı için kalıcı şampiyon olup Ş. Ligi parası ile takımdaki Osimhen, Sara, Torera, Davinson sayısını artırmak lazım.burada bazı arkadaslar bana kızıyor avrupa icin laf edince bizim takım dhil hicbir türk takımı avrupada birşeyler yapacak noktada degil
olması gereken her avrupa macına rotasyon yapıp lige asılmak
bu ülkede ligi alamazsan bi bok olamazsın sonra avrupada hayal olur
Doğru bir nokta. Maçı izlemesem bile Nelsson oynayınca şunu biliyorum ki takım arası mesefe daha açık ve savunma daha geriye yaslanmış oluyor. O yüzden devre arası kendisini satıp oraya hızlı önde oynayabilen bir yedek stoper almalıyız. Hocaya eleştirim olacak bu noktada hocam sen de sürekli ileride basmak zorunda değilsin skoru aldıktan sonra geride karşıla rakibe illa savunmayı öne çıkarmayı çalışma. Biraz artık oyunu kitlemeyi, tutmayı öğren bu konuda çalış hocam yada yanına bunun membaı olan İtalya'dan bir yardımcı al.Okan Buruk: "Davinson Sanchez olmayınca savunmanın gerilemesi sorununu çok yaşıyoruz. Sakatlık geçmişi olan bir oyuncu, 4 maç üst üste oynayınca onu bugün oynatmak istemedik. Onu koruduk.
Nelsson iyi bir savunmacı. En iyi olduğu yer topu kullanmak değil ama karar aşamasında sorun yaşıyor."