GSC Haber Okan Buruk: "Sakin, yürekli olmalıyız ve kendimize güvenmeliyiz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1773861884128.webp

Okan Buruk: "Çok iyi bir takıma karşı oynayacağız. Grup aşamasında iki yenilgi almış ve birini bize karşı yaşamış bir takım. İç sahada oyun anlayışları çok iyi; çok daha iyi hücum eden bir takım. İlk 11’de Gakpo’yu bekliyordum. Wirtz’in ofansif yönü yüksek, ama oyun içinde çok daha fazla gezen bir oyuncu. Bizi, ilk maça yakın bir oyun bekliyor."

Okan Buruk: "Bugün burda turu geçmek istiyorsak hucüm tarafını da iyi yapmamız gerekiyor."

Okan Buruk: "Sakin, yürekli olmalıyız ve kendimize güvenmeliyiz."

Okan Buruk: "Dinamik ve oyunun iki yönünü oynayabilen Sallai gibi bir oyuncu tercih ettik. Sacha Boey ile birlikte savunma yapacak. Sadece maça başlayan 11, maçı bitirmeyecek. Kulübeden opsiyonlarımız yüksek."

Senin çıkardığın kadroyu görende sakinlik mi kalır

Savunma yapacaz dedin hocam umarım dayanabilirsin umarım ayağında top tutan hucumcu olsaydi demezsin

hocanın juve maçında toptan kaçan lang'ı kesmesi bu yoldaki kararlığını göstermiş zaten. inşallah yerine oynayanlar, sayılı fırsatta daha noksan olan yeteneklerinden fazlasını yaparlar.

Valla arkadaşlar burası anfield deplasmanı. Ne ayağında top tutan kanat falan diyorsunuz ben anlamadım. Burada kontratak ve iyi savunma yapmazsanız hayvan gibi hezimete uğrarsınız.

Güvenmeliyiz değil

Güveniyoruz diyeceksin

Takımı başka biri çalıştırıyomuş gibi konuşma artık

Bir plan dahilinde çıkacağız bu korkaklık değil umarım bu plan tutar hocamıza güveniyoruz

Geri
Üst Alt