GSC Haber Okan Buruk: "Şampiyonlar Ligi listesine yetiştirecek şekilde transferlerimiz olacak"

"Stoper ve sağ bek için transfer düşünebiliriz"

Yok akıllanmayacak bu gidişle.. yahu senin sağbekin yok

Önde basıyorsun Abdulkerim ile karşılayamazsın

'' Stoper ve sağ bek için transfer düşünebiliriz ama asıl düşüncemiz kaleci üzerinde."

Teşhis doğru.. En elzem bölgeleri tespit etmiş..

Bunlar direkt oynayacak ilk 11 oyuncusu olmalı..

Orta saha en son iş.. Fırsat transferi olursa..

Hoca daha dun Millot'u takip ediyorduk diyordu, bunu diyen herif orta saha nasil istemez? Demek istedigi once kaleci sonra da savunmaya transfer yapilmali ki bu konuda dogru diyor. Sonra da orta sahaya eldeki oyunculardan farkli bir profile sahip biri alinmali.
Millot 10 no gibi. Lemina ve torreiranin yerinede oynayacak oyuncu lazım.

Hoca daha dun Millot'u takip ediyorduk diyordu, bunu diyen herif orta saha nasil istemez? Demek istedigi once kaleci sonra da savunmaya transfer yapilmali ki bu konuda dogru diyor. Sonra da orta sahaya eldeki oyunculardan farkli bir profile sahip biri alinmali. Almazsak hata ederiz.
Kesinlikle ,bizim millet yazıdan cok bi bok anlamiyor aslında video koymak lazım izlesin çünkü taraftar sayfaları genelde konuşmaları keserek tweet atıyor aptallar

Hoca daha dun Millot'u takip ediyorduk diyordu, bunu diyen herif orta saha nasil istemez? Demek istedigi once kaleci sonra da savunmaya transfer yapilmali ki bu konuda dogru diyor. Sonra da orta sahaya eldeki oyunculardan farkli bir profile sahip biri alinmali.
Hoca demiş ki ilk önce kaleci son sağ bek, stoper ondan sonra da daha fırsat transferi olarak orta saha demiş ama burada sanki orta saha istemiyormuş gibi eleştirilmiş.

Millot 10 no gibi. Lemina ve torreiranin yerinede oynayacak oyuncu lazım.
Oraya adam almaz iste cunku orada Berkan veya Kaan'i da oynatabilirim diye bakiyor yoksa fazla kalabalik olabilir. Ama ofansif merkez oyuncumuz yok, daha dogrusu bir tek Sara var o da 10 numara konusunda supheli.

Stopere dönüp dolaşıp Lucumi' yi alacağımızı hissediyorum, çok iyi olur, 'atletik' kriterine de uyuyor. Sözleşmesinin son senesine giren adam için 28 milyon bonservis istenince vazgeçilmiş; uzatmaya yanaşmazsa yarısına da olsa vermeye yer arayacaklardır yakın zamanda.

"Stoper ve sağ bek için transfer düşünebiliriz ama asıl düşüncemiz kaleci üzerinde."

Düşünebiliriz ne demek yav.Bunu diyen adam zor orta saha alır.

Oraya adam almaz iste cunku orada Berkan veya Kaan'i da oynatabilirim diye bakiyor yoksa fazla kalabalik olabilir. Ama ofansif merkez oyuncumuz yok, daha dogrusu bir tek Sara var o da 10 numara konusunda supheli.
Sorun orda zaten Berkan bir baskida toplari kaybediyor. Berkan yama olur bu takimda. 3. Oyuncu diye bakamiyorum Kaanı en son 2 sene önce Münih maçında orta sahada gördüm. Ha torreira lemina olmadığı bir 5 maçta izleyelim olacakları gorelim umarım gormeyiz

Sorun orda zaten Berkan bir baskida toplari kaybediyor. Berkan yama olur bu takimda. 3. Oyuncu diye bakamiyorum Kaanı en son 2 sene önce Münih maçında orta sahada gördüm. Ha torreira lemina olmadığı bir 5 maçta izleyelim olacakları gorelim umarım gormeyiz
Alınacak oyuncu eğer ofansif 8 ise bence de 6-8 alınmalı ama diğer durumda Sara'yı da 6-8 rolünde düşünüyor olabilir. Sara o bölgede çok daha iyi çünkü. Bugünde 2. yarı bir ara geri çekilince takımı geriden çok iyi çıkarıyor kendisi.

Kaleci ve sag bek/Stoper öncelik

Daha sonra da orta saha’ya bence ilkay gelmeli

Valla taraftarımız da coşmuş. Gsc bile coşmuş.

Gencolar 4-5 tane yabancı göndermemiz lazım. Şu anda fazlalığımız var. 80 milyon tek adama gömdük bunları unutmayın. Olayın sınır boyutu, maddi boyutu da var yani. Size kalsa Florya’dan, bedelliden gelen tüm paraları bu sene transfere harcayalım.

Kanatlar Barış, Sane, Yunus, Sallai

Orta saha Lemina, Torreira, Sara, Berkan

Barış, Sane, Yunus’tan bir tanesini sürekli kenarda tutamazsın. Sıkıntı çıkar. O yüzden bir tanesini bazen 10 no kullanmak zorundasın. Ama ileride de Osi ile Icardi var. Çift forvet yapamazsın. Ama Icardi’yi de 3 maç üst üste oynatmamazlık yapamazsın. Bazen Icardi’yi 10 no gibi kullanmak zorundasın. O zaman kanatlardan biri yedeğe gider otomatik ki Sallai’yi denkleme katmıyorum. Sara da yedeğe(şu anda 10 no oynadığı için) Sara’yı 10 no yaptığında da Icardi yedek olsa bile o 3 kanattan biri yine yedeğe Icardi ile birlikte.

Biz şimdi gider buraya bir 10 no veya orta saha daha alırsak çarşı iyice karışır, huzursuzluk çıkar. Bunu yönetmek kolay değil, öyle uzaktan görüldüğü gibi olmuyor; Galatasaray’ın başındaysan yöneteceksin demekle olmuyor; PSG’de kaç tane taşaklı hoca yönetemedi işte, geçen sene Ancelotti bile yönetemedi. Paramız da kaleci ve sağ bekten sonra kalmaz gibi. Lütfen her şeyi transferle çözmeye kalkmayın.

Hoca da abartıyor transferi ama yine sizlerden daha makul. Kaleci ve sağ bek acil olarak bakıyoruz diyor, stoper de demiş ama almasak da olur gibi söylemiş sanki. Bence de Arda bu denli çıkış yapmışken almamak mantıklı. Apo, Arda, Kaan’dan formda olan oynayacak artık. Arda gibi çocuk yakalamışız; hata da yapsa arkasında olup kazanmalıyız Ozan gibi. Valla muadilini bu yaşta almaya kalksak Avrupa’da 30 falan çekerler.

Son düzenleme:
Hoca demiş ki ilk önce kaleci son sağ bek, stoper ondan sonra da daha fırsat transferi olarak orta saha demiş ama burada sanki orta saha istemiyormuş gibi eleştirilmiş.
Ben her türlü sol stoperi liste başı yaparım kaleciden bile daha acil

Ardayı oynatırım derse sağ bek alsın

Ben her türlü sol stoperi liste başı yaparım kaleciden bile daha acil

Ardayı oynatırım derse sağ bek alsın
Günay'da bu gün hiç güven vermedi özellikle çıkılması gereken toplarda. Bir de Günay sakatlansa isim yok o yüzden kaleci öncelik olmalı sonra sağ bek, stoper, orta saha sıralamasıysa.

Geri
Üst Alt