- 20 Eylül 2009
- 17.762
- 15.972
- 2.613
İsmail iyi hoca mi?102 puan şansla toplanabilir mi arkadaş???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsmail iyi hoca mi?102 puan şansla toplanabilir mi arkadaş???
Açıkçası fena değil.İsmail iyi hoca mi?
Hocam puan farkı daha çok olacakti penaltılar doksan artılar ortada bir emek var herkes kendi işinde emek vermiş egitim almış hoca da kendi işinde. Basite almak olmaz diye düşünüyorum daha yalın anlatamadım selamlar . Gs iyi olsun farklı düşünen bizler olalimhakaret etme terbiyesiz çocuklar gibi tamamdan devam et böyle Denizcim afferim.
Ligi bilen standart bir hoca + hakemler v.s. baya da itelendiler.İsmail iyi hoca mi?
Versatile değil Okan hoca. Gerektiğinde yeni şeyler denemeli.Açıkçası fena değil.
Ama fbnin 15-20 pointi haram
Derbilerde ne yaptik? Koysana bakalim ben de merak ettim derbilerdeki puan ortalamasini.Hocalık Gaziantep'i, Hatay'ı, Ümraniyespor'u yenmekle ölçülmez bence.
Derbilerde ne yaptık?
Avrupa'da ne yaptık?
Ben bunlara bakarım. Ve bu iki kritere göre pek de parlak bir tablo göremiyorum.
Ya gerçekten insan okurken saka mi yapıyor diyor degil mi hocam. Derbilerde ne yaptık demiş şaka gibi .Derbilerde ne yaptik? Koysana bakalim ben de merak ettim derbilerdeki puan ortalamasini.
Yoo savunmaya çalışıyorsun kendine bahane aramaYani gercekten ben de eleştiriyorum hatta haziran basindan beri kıl oluyorum hocaya ama o kadar sacma sebeplerle saldiriyonuz ki insanin savunasi geliyor ya![]()
saçma sapan sebeplerle saldırılırsa cevap veririz tabi bu savunmak değilYoo savunmaya çalışıyorsun kendine bahane arama
Son 2 derbi hariç beni üzen bi pozisyonda değildi okan hoca 2 sezondur, avrupa demişsin de en son ne zaman geçen sezon ki kadar keyif aldın avrupada her çıktığımız maça 0,5 pozisyona girmeden mağlubiyet alıyorduk şampiyonlar ligindeHocalık Gaziantep'i, Hatay'ı, Ümraniyespor'u yenmekle ölçülmez bence.
Derbilerde ne yaptık?
Avrupa'da ne yaptık?
Ben bunlara bakarım. Ve bu iki kritere göre pek de parlak bir tablo göremiyorum.