GSC Anket Okan Buruk Şanslı mı Yoksa İyi Hoca mı?

Okan Buruk Şanslı mı yoksa Iyi Hoca mı?

• Kullanılan toplam oy
    187
Hocalık Gaziantep'i, Hatay'ı, Ümraniyespor'u yenmekle ölçülmez bence.

Derbilerde ne yaptık?
Avrupa'da ne yaptık?

Ben bunlara bakarım. Ve bu iki kritere göre pek de parlak bir tablo göremiyorum.

hakaret etme terbiyesiz çocuklar gibi tamamdan devam et böyle Denizcim afferim.
Hocam puan farkı daha çok olacakti penaltılar doksan artılar ortada bir emek var herkes kendi işinde emek vermiş egitim almış hoca da kendi işinde. Basite almak olmaz diye düşünüyorum daha yalın anlatamadım selamlar . Gs iyi olsun farklı düşünen bizler olalim

herhangi bir uzun metrajlı işte, defaatle başarılı olmuş bir insana "şanslı diye başarılı oluyor" denilemez.

aynı şey 10 sene boyunca fatih terim için de dendi.

bu adamlar yazı tura atmıyor.

70 maçta 200 puanı sadece şans ile toplayamazsın :)

Açıkçası fena değil.

Ama fbnin 15-20 pointi haram
Versatile değil Okan hoca. Gerektiğinde yeni şeyler denemeli.

Oyuncularla diyaloğu iyi diye dusunuyordum, fakat tekrar düşündüğümde, gomis, morutan, cikaldau, boey, kerem, Abdul, zaha, ziyech, Nelson, tete, emin, oliveira, viniscus vb oyuncularla problem yaşadığı ve bazıları ciddi problemler olduğu aklıma geldi. Bunları cozmedi. Sumenalti edildi ya da takımdan gonderilmeye çalışıldı.

Gençlerle hiçbir problemi yok, çünkü genç oyuncu hiç denemedi.

2 senedir bariz olan problemlerimize çözüm namına tek duran top yönünde iyileştirme geldi, onda da şuan çalışmıyoruz sanırım duran top hocasıyla.

Değişiklikler geç geliyor, ya da yanlış yapılıyor.

Oyuncu transferlerinde istediği oyuncular fecaat.

İcardi gibi kerem gibi sorunlu oyuncularla uğraşırken oyuncuların her istediği yapılarak çözüme ulaşmasından rahatsızım. Hazır değilse oynatilmamali, mental sıkıntı varken çözüm tatil verilerek olmamalı. Kısaca disiplin problemi var.

Kendisini severdim, ama zaha ve ziyeche yapılanlar, evlatcilik gibi durumlar söz konusu olduğu için ve Erden Timur u sattığı için son dönemde Dursun=Okan. Umarım düzelir.

İsmail kötü hoca bu arada. 😄

Derbilerde ne yaptık?
Avrupa'da ne yaptık?

Ben bunlara bakarım. Ve bu iki kritere göre pek de parlak bir tablo göremiyorum.
Derbilerde ne yaptik? Koysana bakalim ben de merak ettim derbilerdeki puan ortalamasini.

Yani gercekten ben de eleştiriyorum hatta haziran basindan beri kıl oluyorum hocaya ama o kadar sacma sebeplerle saldiriyonuz ki insanin savunasi geliyor ya :asd:

Derbilerde ne yaptık?
Avrupa'da ne yaptık?

Son 2 derbi hariç beni üzen bi pozisyonda değildi okan hoca 2 sezondur, avrupa demişsin de en son ne zaman geçen sezon ki kadar keyif aldın avrupada her çıktığımız maça 0,5 pozisyona girmeden mağlubiyet alıyorduk şampiyonlar liginde

Geri
Üst Alt