- 4 Ağustos 2009
- 83.679
- 62.324
- 5.093
Türkiye liginde çalıştığı için şanslı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türkiye liginde çalıştığı için şanslı.
Ligdede iyi degilLigde iyi avrupada kötu hoca deyip konuyu kapatalim
Izin ve oyuncu iletisimi puanin iyi ama diğer konularda hocayı harcamışsın.Suanki kadro premier ligte iyi bir TD ile basalti takım olabilir. Forvet rotasyonu çoğu baş takımdan daha iyi. Şans kısmı bu.
10 üzerinden
Oyuncu yetiştirme 0
Kondisyon 5
Transfer 2
Oyun okuma/değişiklikler -2
Kadroyu verimli kullanma 0
Oyuncu iletişimi as kadroyla 10, yedeklerle 0
Motivasyon 5
Medya iletişimi 2
Taraftarla iletişim 1
Taktiği sahaya yansitma 4
İzinler 10
Buna rağmen nasıl ligte başarılı derseniz, cristal palace ligimizde olsa yönetimi ve antrenörler ile anadolu takımlarına puan kaybetmez, derbilerde de bizi her türlü yenerler. Beşiktaş, Trabzon, hatta fener bu formuyla puan zor alır palacetan. Başakşehir kadrosuda o dönem gayet iyiydi geldiğinde, 2. sene yasattiklari malum. İyi bir taktisyen bu kadroyla puan bırakmaz normal şartlarda.
Dorukcum harcamak için açtığın konuda hocayı harcadım diye niye kızıyorsun bebeğimIzin ve oyuncu iletisimi puanin iyi ama diğer konularda hocayı harcamışsın.
Istatistiklere bakiyorum 2 sene 2 sampiyonluk. Konu kapanmistir dayiLigdede iyi degil
İstatistiklere göre Kiev den de 3 yemezdin zira Avrupa'da tek golü vardı bizle oynayıncaya. İstatistik diyosan rigas vardı mesela. Diye uzar liste. Lig'de o iki sene şampiyonluğun en büyük mimarı yüreğini ortaya koyan oyuncularımız. Bazıları hocaya rağmen. Bide fenerbahçe'ye teşekkür etmeliyiz oyuncularımızı gaza getirdikleri için. Eminim bunu yapmasalar salar ligi'de verirdik. Bu ligde 300m euroluk takım hocasız da şampiyon olur. Kalitesiz kötü bir lig. Avrupa'da herşey ortaya daha net çıkıyoda görene işte. Bence dua et bu sene ligde gitmesinIstatistiklere bakiyorum 2 sene 2 sampiyonluk. Konu kapanmistir dayi