GSC Haber Okan Buruk: "Sara üzerinden çok konuşuldu ama Sara orda 2. çıktı"

Recep Buruk

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Okan Buruk: "Laktat testini de yaptık. Koşu testimizi de yaptık. Sara üzerinden çok konuşuldu ama Sara orda 2. çıktı. Kilo almış, hazır gelmemiş üzerinden konuşuldu ama Kazımcan 1. Gabriel Sara 2. çıktı o testlerde."

Okan Buruk: "Yaptığımız testlerde Nhaga ve Torreira gibi tatili iyi geçirmiş oyuncular ortaya çıktı."

Okan Buruk: "Renato Nhaga topu kaptırsa bile tekrar kazanacağını görüyorsunuz. Kazanmak için o hamleyi yaptığını veya tekrar topu kaptırmamak için, bir sonraki arkadaşının kazanması için topu, o hamleleri yaptığını görüyorsunuz. Hazırlık dönemi onun için çok önemli olacak. Faydalı olacak. Burda ona en iyi süreyi vermemiz gerekiyor."

Okan Buruk: "Lemina'nın sözleşme konusu sonuçlanmadı. Görüşmeler sürüyor."

Okan Buruk: "Oyuncularımız altyapıda aynı oyunu oynamıyor. Bu sene hoca değişikliği oldu. Alparslan Hoca geldi, onunla toplantı yaptık. Oynayacağımız oyun üzerinden, Galatasaray'ın oyun kültüründen konuştuk. Burayı net bir şekilde oturtmamız gerekiyor. Çünkü bu oyuncular bizde farklı, gittiklerinde farklı oyunlar oynadığında buraya geldiklerinde bazen zorlanıyor."

Okan Buruk: "Çok geniş bir kadromuz yok şu anda. Milli oyuncuların da pazartesi günü katılacağını düşünürsek. Hazırlık dönemi, sonuçlara bakmadan oyuncuları en yüksek performansa çıkarmak önemli olacak. Yüklemelere devam edeceğiz."

Son düzenleme:
Ben gördüğüme inanirim OKAN
download.webp

Kazımcan' ın düz ayaklı kanat olarak solda yeterince denenmeden satılmasına karşıyım. Çocuk belli ki hiçbir zaman sağlam bir dörtlü beki olamayacak, ideali üçlüde full wing, onu da biz oynamıyoruz. Fiziğini böylesine geliştirmişken sol kanatta görmek isterim. İyi emareleri geçen sezon bizde ve BŞ de gösterdi zaten. İhtiyaç duyulan 5-10 maçta belli süreler katkı versin yeter; ille banko olsun demiyorum yani.

Kazımcan' ın düz ayaklı kanat olarak solda yeterince denenmeden satılmasına karşıyım. Çocuk belli ki hiçbir zaman sağlam bir dörtlü beki olamayacak, ideali üçlüde full wing, onu da biz oynamıyoruz. Fiziğini böylesine geliştirmişken sol kanatta görmek isterim. İyi emareleri geçen sezon bizde ve BŞ de gösterdi zaten. İhtiyaç duyulan 5-10 maçta belli süreler katkı versin yeter; ille banko olsun demiyorum yani.
Sol stoper oynayamaz mı bu fizikle? Oynayamaz mı dediğim de ligde 3-4 maç, ziraatte 5-6 maç

Hocam herkes diyetisyen, doktor, td, psikoterapist bu ülkede takılma. Kazımcan'ın ve diğer genconun attığı goldeki paslar veren Bruno Fernandes olsa dilleri pütürleşmişti şimdi yalamaktan; takılma.

Gidin Moritz Volz gibi adamlar getirinde adam akıllı antrenman görsünler. Bizimkiler laylaylom calistiriyor. Mac sonu yorucu antrenmanlardan dolayi maclar zor oluyor denilince gülüyorum sadece.

Burada bilim konuşuyor bilim
Siz ne anlarsınız laktaktan testten
Tüm işiniz varsa yoksa
Dua Lipa

Sara gitmezse 10 numara alınmayacak

Testlerde Sara'nın 2.çıktığı bir takımın halini düşünmek istemiyorum açıkçası. Kazımcan'ı anlıyorum herif canavar gibi zaten ama Sara'yı geçebilen nasıl olmaz?

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt