Okan Buruk: "Savunma anlamında inanılmaz mutsuzum"

Biz de öyle Hocam. Her maç yediğimiz dandik gollerden gına geldi. Birazcık şanslı gününde olan bir rakip denk gelirse elek oluruz diye korkmuyor değilim.

Valla hocam bende mutsuzum. her hafta bir tane defans oyuncumuz büyük sıvıyor. davinson harici bir tane güven veren defans oyuncumuz yok. bir maç gelir, tarihi sonuçla yeniliriz altında kalırsın.

Hocam şunu anlamak lazım artık stoper hattında atletik oyuncumuz olmazsa oynadığımız futbolda aşırı açık veririz o yüzden kaan apokerimle bu sistem yürümez

Devre arası bulabilsek kaleci almalıyız ve mutlaka maalesef bir sağ bek.

2yıl boyunca ligin enaz gol yiyen takımıyken neden halısaha savunmasına döndu deseler ? ne der sizce

Biz de öyle Hocam. Her maç yediğimiz dandik gollerden gına geldi. Birazcık şanslı gününde olan bir rakip denk gelirse elek oluruz diye korkmuyor değilim.
Young Boys denen takımdan iki maçta 4 gol yedik.

Bu takım bu dünyada herhangi bir Avrupa kupası elemesinde bizden başka hiçbir takıma 2 maçta 4 gol atamazdı

Hoca bir sürü transfer lazım hoca

Sezon başından beridir diyoruz hoca her maç rus ruleti. 4 tane atmayalım 2 tane atalım ama 2-0 veya 2-1 bitsin

ligin en iyi savunmacısını oynatmıyorsun inat edip hızlı top çıkaramıyor diye.sanki adamın görevi o.

Hocam şunu anlamak lazım artık stoper hattında atletik oyuncumuz olmazsa oynadığımız futbolda aşırı açık veririz o yüzden kaan apokerimle bu sistem yürümez
peki biz 2 yıl boyunca nasıl ligin enaz gol yiyen takımıydık üstelik tandem nelsson apoydu hatta nelsson formayı bir aldı sanchez yedek konuma düştü
havadan top geçirmiyorduk
cevabı ben biliyorum hocada biliyor ama inat ediyor

O kalede ki herifi kes devrim yap hocam

peki biz 2 yıl boyunca nasıl ligin enaz gol yiyen takımıydık üstelik tandem nelsson apoydu hatta nelsson formayı bir aldı sanchez yedek konuma düştü
havadan top geçirmiyorduk
cevabı ben biliyorum hocada biliyor ama inat ediyor
4lü oynasak bu tarz maçları yine öyle kazanırız ama git gelli oyuna döndürüyoruz inatla

Geri
Üst Alt