Okan Buruk: "Savunma anlamında inanılmaz mutsuzum"

arkadaşlar bence forum içerisinde yazdığınız mesajlar tutarlı olsun biraz

galatasaray 3 senedir oyuncular sayesinde maç kazanıyor sahada hocanın etkisi yok ama ne hikmetse yenilen goller hocanın oyunundan

nerden baksan tutarsızlık

hocam savunmada kötüysek niye devre arasında müdehale yapmıyorsun hadi devre arası yapmıyorsun 60 da yap oda yok ne zaman yapıyorsun gol yedikten sonra değişiklikler yapıyorsun.

Savunma oyuncusu bakıyormuşuz.Bireysel performansını beğenmedini yiyor ne güzel burası man utd mi o gitsin bu gelsin.Hoca bir kerede sen defansif olarak geliştir şu takımı.

arkadaşlar bence forum içerisinde yazdığınız mesajlar tutarlı olsun biraz

galatasaray 3 senedir oyuncular sayesinde maç kazanıyor sahada hocanın etkisi yok ama ne hikmetse yenilen goller hocanın oyunundan

nerden baksan tutarsızlık
Bir ara hocayı savundun Bi ara hocaya salliyordun. Şimdi yine savunuyorsun. Deli mi ettin kendini

Bir ara hocayı savundun Bi ara hocaya salliyordun. Şimdi yine savunuyorsun. Deli mi ettin kendini
Bu çok normal değil mi? Dünya üzerinde her şeyi çok iyi yapan bir hoca yok her hocanın hatası oluyor ve bunlar eleştirilir. İyi yaptığı şeyleri de översin, savunursun. Ama hocanın emeklerini yok sayıp tüm başarılarını yok saymak ama başarısızlıkları ona yazman en basiti ile iki yüzlülük olur.

Bu çok normal değil mi? Dünya üzerinde her şeyi çok iyi yapan bir hoca yok her hocanın hatası oluyor ve bunlar eleştirilir. İyi yaptığı şeyleri de översin, savunursun. Ama hocanın emeklerini yok sayıp tüm başarılarını yok saymak ama başarısızlıkları ona yazman en basiti ile iki yüzlülük olur.
Kim yazmiş. Bu maçta okan hocaya fazla sallamadim ben. KESKin cumleler söylediği icin soyledim ben tabi iyiyken iyi kotuyken kotu denecek. 2 yuzlulukle ne alaka

Kim yazmiş. Bu maçta okan hocaya fazla sallamadim ben. KESKin cumleler söylediği icin soyledim ben tabi iyiyken iyi kotuyken kotu denecek. 2 yuzlulukle ne alaka
İki yüzlüyü sana yazmadım. Yanlış anlama. Hocanın başarılarını oyunculara bağlayıp başarısızlıklarda hoca diyenler için iki yüzlülük oluyor bu dedim. Senin özelinde değil yani. Yoksa hocanın senin de dediğin gibi iyi ve kötü yanları oluyor iyi zamanları kötü zamanları da olacak dünyada tüm hocalarda bu böyle seninle hemfikirim.

Savunma anlamında mutsuzsun acaba sorunları gorup bunları düzeltmek adına neler yapacaksın hocam merakla bekliyoruz

D.bay yerine orta saha diyordum da vazgeçtim uruguaylı derhal emekli edilmeli ve bir tanede stoper alınmalı en babasından.

Günay ı oynatsan hocam. Önümüzdeki maç kaleye koysan inanılmaz ozgüvenle oynar adam.

Bu maça özelmi savunma problemi..
Savunma anlamında diğer maçlarda çokmu iyiydik..Trabzonun hücumda bu kadar iyi olmasının sebebi gene biziz.

Yalnız burada çöp çekilip yerden yere vurulan Nelsson geçen sezon 38 lig maçının 28'inde 90 dakika yada 90 dakikaya yakın oynamış. 28 lig maçı.

İşin enteresan tarafı da Nelsson oynarken daha az gol yiyorduk. Şimdi Davinson'la Apo oynuyor. Orta sahaya Sara gibi defansa yardım eden birini getirdik ama leblebi gibi gol yiyoruz.

İşin daha da enteresan tarafı geçen sezon oyun anlayışımıza uyan Nelsson bu sene mi uymaz oldu? Ya da biz hoca falan mı değiştirdik? O kadar maça çıkan adam bu sene nasıl bir anda sisteme uyumsuz ve çöp oldu? Bazı yorumlar komik gerçekten.

Nelsson'u beğendiğim yada savunduğum düşünülmesin sakın. Aksine beğenmiyorum. Ama geçen sezon Davinson'u yedek oturtup Nelsson'u oynatan Okan Hoca değil miydi? Madem çöptü bu adam niye bir sezon boyunca izledik?

Geri
Üst Alt