Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.448
- 73.459
- 5.188
kaç gol yedik saymayı bıraktım böyle futbol oynatılmaz, elindeki kadro tamamen kendi kalitesiyle ligte gidiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
he he kesin öyledir ag. bokunu cıkarmayın siz de. :dkaç gol yedik saymayı bıraktım böyle futbol oynatılmaz, elindeki kadro tamamen kendi kalitesiyle ligte gidiyor
o deveyi kimse tutamazdı dün ya. belki davinson. oda sakattı.Wakayeme'nin onune Jelert'i koyup 70dk izledin. Bu mac cok kotuydun hocam, bizi bitirdin. Omrumuzden caldin resmen.
cok dogru ,eger bu tarz adamların yoksa esnek bir oyun tarzın olmalı baktın çok geçiş yiyorsun oyun şeklini değiştirirsin sete dönersin vs ama hoca bunları hiç denemiyor bileDavinson-Jakobs gibi savunma hattının fiziksel kalitesini yukarı çeken oyuncular olmayınca ve savunmayı öne çıkarınca patladık doğal olarak. Oynamaya çalıştığımız oyunda ideal savunma hattı Boey-Davinson-Sol ayaklı Davinson-Jakobs gibi bir şey olmalı ki o geçişleri pozisyona dönüşmeden engelleyebilelim.
bitiyorum bu arsızlığa her seferinde yaHer şeyi biz mi söyleyelim hocam ya kenardan görünmüyor mu?
Beşiktaş'tan daha fazla gol yemişiz. Ayıp artık bu kadarı.
gaz verme bana bir mühlet