Mehmet Kara
Parçalı Üye
- 8 Eylül 2014
- 4.414
- 2.649
- 1.643
Bayır aşağı gidiyorsun, bir kendine gel istersen, bu takımın laubali olmasının sebebi sensin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mertens niye geçen maç 100dk bu maç 80dk oyunda kaldı? Özürle filan kapatılamaz bu yangın.
Okan Buruk: "Top bizdeydi %75 oranda. Rakibin beklediği oyundu. Oyunun içinde birkaç kez daha yaşadık, savunmadaki rakibi önemsememek birinci golü yedirdi."
Okan Buruk: "İlk gol ve ikinci golde savunmada doğru eşleşemedik goller yedik. Değişiklikler yaptık, değişikliklerin oyuna etkisi olmadı."
Okan Buruk: “Hakem sadece 4 dk uzatma verdi.”
Okan Buruk: "Taraftarımızdan ve ülkemizden özür diliyoruz. Bize yakışmadı. Rakibimizi tebrik ederim."
Okan Buruk: "Top bizdeydi %75 oranda. Rakibin beklediği oyundu. Oyunun içinde birkaç kez daha yaşadık, savunmadaki rakibi önemsememek birinci golü yedirdi."
Okan Buruk: "İlk gol ve ikinci golde savunmada doğru eşleşemedik goller yedik. Değişiklikler yaptık, değişikliklerin oyuna etkisi olmadı."
Okan Buruk: “Hakem sadece 4 dk uzatma verdi.”
Okan Buruk: "Taraftarımızdan ve ülkemizden özür diliyoruz. Bize yakışmadı. Rakibimizi tebrik ederim."

bu sonucumu dostuma armağan ediyorum falan dese daha hoş olurdu dimeülkeden niye özür diliosun spor bakanı fln mısın
bi insanın özür dilemeye 1 kere yüzü olurÖzür dileme istifa et
ben Man Citytam özrünü kabul etmiyorum diyecektim ki birden hocanın isteğiyle real madrid saflarına geçtiğim aklıma geldi

Değişiklik yapmayı bilmiyor. 3 yıl oldu hala yapamıyor. Şaka gibi..Değişiklikler yaptık, değişikliklerin oyuna etkisi olmadı.
![]()