Okan Buruk: "Savunmayı tamir edeceğiz"

büyük hoca gitme sana muhtaç olanlar var burada

Ülkeyi karıştırma anemik

Ülkenin yüzde sekseni nefret ediyor zaten senden

Ülkenin yarısından fazlasını mutlu ettin ayrıca

Bizde de özür dileme

Ya düzelt ya istifa et

“Hakem sadece 4 dk uzatma verdi.”

Ulan golu yedigimizde dakika 55 miydi neydi!!! Hado oradan, bahane sunma cozum getir.

açıklamalarında kötü be hoca. Teşhisi koyduğuna inanmıyorum. Sen de bizim gibi izliyorsun maçı.

Ciddn özür mi dilemek istiyorsun? O vakit direkt istifa et

Ukala, kendini beğenmiş herif!!

Hamza Hamzaoğlu 3 kupayı aldı, kapının önüne kondu... Bu kibirle gidersen senin de sonun aynı olacak.. Burası senin babanın kulübü değil..

Aklını başına topla, kendine gel..

Kankasi Fenerli olan Galatasarayli gormek istemiyorum artik. Defol.

Insanda az utanma olur. Hakem 10 dakika uzatsa bile birsey yapamazdik.

"Ben bir insan olsam, insan olmak çok önemlidir.. İnsanları insan yerine koymak çok önemlidir. Ben bugünkü adaletsizlikten dolayı çok üzgünüm. Okan Buruk maç boyu bana konuştu. Bu kadar vasıfsız bir adam Galatasaray'da çalışıyorsa... 2. sınıf bir teknik adam. Kırmızı kartı görmeseydik bugün maçı kazanırdık. Hakem maçın sonucunu etkiledi, bizim emeklerimizi aldı. Ümit Hoca 3 hafta sonra yine maç yönetecek. Oyun bize dönmüştü, istediğimiz gibi gidiyordu. Hakemin oyuna müdahale isteği doğdu, bu oyunu nasıl bozabilirim diye düşündü. Bunun büyük bir haksızlık olduğunu düşünüyorum. Bu tür hakemler maç yönetecekse, burada yabancı hakemler maç yönetsin. Bize, Beşiktaş maçında da aynısı yapıldı. 3 tane seyirci bağırınca eli ayağına dolaşan hakemlerin Türk futbolunda olmaması gerekiyor..

Okani kendi sözleri ile istifaya davet ediyorum.

%76 topla oynadık falan diyor hahahahhhhahahahahahahahahaha

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt