Okan Buruk: "Savunmayı tamir edeceğiz"

- Galatasaray bu sezon 12 resmi maçta 20 gol yedi. Takımı nasıl etkiler?

Okan Buruk: "Bugün savunma ciddiyetimiz düşük seviyedeydi. Bunu tamir edeceğiz."

İstediği kadar saçmalayabilir nasılsa başında hoop ne oluyo lan diye sorguya çekecek bir yönetici yok
Utanması olsa istifa eder diyeceğim ama kendinden başka herkesi suçlayan birinde o da olmaz tabi.
Yöneticiler arar olsun hocam üzülme çekerler şimdi ee ne de olsa yazın o kadar siper oldu onlara

Kimi dinlendirsen dinlendir artık. Fark etmediğini gördük. Çok yorgunsunuz ya.

Dörtlüleri yakıp her yerde durmayı hak gören sürücüler gibi.

Özür değil istifa lazım. İSTİFA NEFERİYİZ BUNDAN SONRA.

okan buruk:
nellson yüzünden 2-0dan maç verdik.savunmamızı bozdu.
aa bir dakika nellsonu oynatmamıştım maçta.:)

Hocam artık kabul etmek gerekir ki kapalı ve fizikli takımlara senin taktiğin işlemiyor. Olmuyor yani bu kadar basit. Icardi de eziliyor, Tor da... Ciddiyetsizlik zaten ayrı bela.

Okan Buruk: "Bugüne baktığımızda kulübemizde kanat olarak Yusuf vardı. Ziyech'in sakatlığı vardı. Sallai de UEFA kadromuzda yok. Oyunun sonuna doğru Yusuf'u denedik. İyi bir kadromuz var. Eksiklerimiz olabiliyor. Çok formda oyuncumuz Osimhen yoktu. Onunla bu tip maçlarda çözümde üretebiliyorsunuz."

Madem öyle yaz boyu yönetimi yalamayacak adam istiyorum diyecektin acun' un kankası okan !!! şimdi ağlama

Formanın değerini bilmeyenlere öğreteceğiz dedikten sonra bu maç yaşandı. Şimdi de bunu dedin Alanya dan 4 gol geliyor heralde. 4 0 dan 4 4 geliyor diyebiliriz.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun biraz baskansa, aninda 1-2 telefon edip buna ve bos ekibine kovar.

Okan Buruk: "Kim girerse girsin herkes en iyisini yapmak zorunda burada. İki tane kaza yaptık, tabii ki oyuncularıma güveniyorum. Hafta sonu en yüksek konsantrasyonla zaten oynayacağız."

Forveti tamir edelim hatta boşver tamiri. Eski parçayı (İcardi) atıp yenisini ( Osimhen) takalım araba tıkır tıkır işler.

Geri
Üst Alt