Okan Buruk: "Savunmayı tamir edeceğiz"

İcardi mi gidip iki gol yedirdi? Adam asist yaptı öne geçtik ondan sonra maçın içine edildi defansımız sayesinde. Orada Osimhen olsaydı bu maçı alır mıydık sence?
Yüzde yüz alırdık. Adam ne asisti yaptı yav. Hikayeden asist. Adam gram top oynamıyor. Kardeşim bir topta da önceliği sen alsana yok adam sıfır mücadele sıfır hareket. Fener paok maçlarında Osimhen gol atmadı ama takımı 3 gömlek yukarı taşıdı

Okan Buruk: “Osimhen olsa daha fazla çözüm üretebilirdik.”
Bu rakibe çözüm üretmek için Osmihen'e ihtiyaç varsa hoca sana neden ihtiyaç var? Bu açıklama bu kadar saçma bir açıklama mı olur? Takımdaki sorun ne? Bu oyuncular neden silah zoruyla oynuyormuş gibi çıktı maça Okan hocam bunu anlat maaşlar mı verilmiyor? Senin forma adaletine mi artık inançları kalmadı ve seni yiyorlar?

dönüp dolaşıp geliyorum.

dayanamıyorum - Savunmadaki tamirden önce ileriye top sallamalı oyunu bıraktır takımına hocam..

8 kişi defansa orta salladın - 1 2 maçta tuttu diye olay bu mu yani.

Hoca pozisyona giriyor muyuz ki savunmayı onaralım en iyi savunma hücumdan geçer öndekiler sahada yürürse savunma ne yapsın.

Arabanın bir tekeri yok mücadele etmeyen adamlar sahada sen diyorsun ki bu araba niye gitmiyor bi tekerleri kontrol et.

Bu herif konuştukça sinirim daha fazla bozuluyor.

Nediyordu bu. Daha bizim ne oynadigimizi bilmiyorlar mı neydi

ilk 8 i riske soktuk bugün - işin ciddiyetine varılmazsa belkide çekilen en avantajlı fikstürlerden birini harcayacağız.

daha konforlu olamazdı fikstür bana göre.

Bir hoca sürekli saçma sapan bahanelere sığınıp acı gerçekleri görmüyorsa geçmiş olsun denebilir sadece

ilk 8 i riske soktuk bugün - işin ciddiyetine varılmazsa belkide çekilen en avantajlı fikstürlerden birini harcayacağız.

daha konforlu olamazdı fikstür bana göre.
Yahu ne ilk 8 i , avrupası. Boş hayallare gerek yok ligi toparlasın yeter

9 milyon verip aldığın saĝ beki oynatmiyosun çünkü berbat transfer,stoperlerin istikrarsız ortasahaya savunması güçlü dirençli bir isim istedik dalga geçtin aldırmadın elde zaten kanat kalmadı aldığın tek adamı geç aldığın için listeye yazamadin sen ne anlatıyosun daha..

Yahu ne ilk 8 i , avrupası. Boş hayallare gerek yok ligi toparlasın yeter
orası ya da burası farketmezki - takım bir şeyleri oturtabilsin , havasını yakalayabilsin ikisinide zorlanmadan götürür.

rfsde üretemeyip alanya maçında 8 gol bulmayacağız sonuçta.

paşa 3-0 dan 3-3 fena bozmuş takım içini - hocada toparlayamıyor.

uçak kazası raporundaki yanlış karar veren pilotlar gibi dağa çakılmaya doğru götürüyor bizi

Geri
Üst Alt