Okan Buruk, Sezon Sonunda Gönderilecek 7 Futbolcuyu Yönetime Bildirdi

Icardi tek haneli bonservise gelir.

8-10 arası diye düşünüyorum. Sonrası için 10+ opsiyonları olabilir sadece Avrupa'da Kupa vs karşılığında aktif olacak.

Ama öyle 5 Milyon'da olmaz hani.

Sene sonu için zaten çok fazla transfer ihtiyacı kalmadı.

Boey
Nelsson
Bardakçı
Oliveira
Torreira
Zaniolo
Kerem

ve son sene de olsa Muslera ile 8 yer fix durumda.

Sol beke de Avrupa standardında bir oyuncu, Icardi ve Rashica ile birlikte bir kanat daha alınırsa kadro tamamdır.

Mevcut ilk 11'den oyuncu satmadan bu carki döndürebilecegimizi sanmiyorum maalesef, özellikle CL gelirlerine erisebilmek icin 4 tur toplamda 8 mac playoff oynamamiz gerekecek bir sezonda.

Ben Nelsson'u satacagimizi düsünüyorum.

Oğulcan = 0,25m Euro
Alparslan = Free
Morutan = 5,5m Euro
Luyindama = 1m Euro
Cicaldau = 1,5m Euro
Emre Kılınç = 0,75m Euro
Taylan = 0,75m Euro
M. Mohamed = 5,75m Euro
Gomis = Free
Mata = Free
E.Taşdemir = Free
Midtsjö = 1,5m Euro
-------------------------
TOPLAM = 17m Euro

Icardi = 5m Euro
Dembele = Free
Omar Campos = 3,5m Euro
Van den Boomen = Free
Zakharyan = 12m Euro
Inaki Pena = Free
Kanat (Rashica veya daha iyisi) = 5-6m Euro

icardi’ye çok fazla yazmışsın nasıl verelim o kadar

Galatasaray'ın Oğulcan Çağlayan, Alpaslan Öztürk, Olimpiu Morutan, Christian Luyindama, Taylan Antalyalı, Cicaldau ve Emre Kılınç ile yolları ayırması bekleniyor.

Geçen sene 4 tanesi banko 11 oynuyordu. Nerdeeeen Nereeeyeeee

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

haberleeeeeeeeeeeer.com

Mevcut ilk 11'den oyuncu satmadan bu carki döndürebilecegimizi sanmiyorum maalesef, özellikle CL gelirlerine erisebilmek icin 4 tur toplamda 8 mac playoff oynamamiz gerekecek bir sezonda.

Bence de Nelsson'dan iyi 1 bonservis bekliyosak bu yaz satmalıyız.Eğer Muslera gibi olacaksa satılmasın ki hiç sanmıyom öyle 1 ihtimalin olduğuna bence de satılır.Boey en az 1 yıl daha bizimle kalmalı reis ama..

Bence de Nelsson'dan iyi 1 bonservis bekliyosak bu yaz satmalıyız.Eğer Muslera gibi olacaksa satılmasın ki hiç sanmıyom öyle 1 ihtimalin olduğuna bence de satılır.Boey en az 1 yıl daha bizimle kalmalı reis ama..

Iyi teklif gelirse onu da yollariz bence.

Haber sallama veya değil. Her neyse. Bu oyuncuları zaten göndermek gerek.

O 8 kişiden birini satarsak Nelsson ya da Boey'den biri olacak bence de.

Duruma göre transfer dönemi olacak.

Satılırsa biri ben 1 o bölgeye 1 de potansiyelli satış yapılabilecek genç biri alınır diye düşünüyorum.

Kimseyi satmazsak, ancak mevcut kirada olup gelir elde etmeyi beklediğimiz oyunculara bağlı transfer yapılabilir.

Geri
Üst Alt