Okan Buruk: “Sol bek mevkisi için bir Türk oyuncuyu kadromuza katmaya çalışıyoruz"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Okan Buruk: “Sol bek mevkisi için bir Türk oyuncuyu kadromuza katmaya çalışıyoruz.”

Okan Buruk: "1 tane yabancı boşluğumuz duruyor onu da Süper Lig için fırsat transferi olarak kovalıyoruz."

Okan Buruk: "Angelino'nun gidişi belliydi ama çok geçe kaldı bizi olumsuz etkileyen yerlerden birisi. Son haftalara kalınca zorlaşıyor oyuncu bulmak. Anlaştığımız iki oyuncu var. En kısa zamanda açıklama yapılacaktır. Başkan ve yönetimimiz ellerinden geleni yaptılar."

Okan Buruk: “Sacha her zaman teklif gelebilecek bir oyuncuydu ama transferin son haftasında geldi teklif. Bu tabii ki bizi zorlayan şeylerden birisi.

Bakambu çok gitmek istedi, benimle konuştu, yönetimle konuştu. Gelen bonservisi olumlu olarak gördük."

hocam hamza hamzaoğlunu hatırla..Bu yönetici kısmına yaranılmaz...başarısızlıkta ilk seni gönderirler...

Bu gece ikiye kadar vakit var dedi, hocam hala umutlu

Okan Buruk iyi çocuktu ama bir zaafı vardı...

Ama maliyeti fazla dedi yerliye

2 transfer ile 15 yabancı olmuyor muyuz ?

Yazik hocam. Polyanna gibisin, seni yerler bu alemde

Maç sonunda Rıdvan Yılmaz açıklanırsa şaşırmam..

insallah lig için orta saha alırız..valla üzüldüm okan hoca için..bazen eleştiriyoruz ama bizi bile hasta etti bu yonetım Allah bilir okan hoca kaç kişinin tribini çekiyor..futbolcusu ayrı,yöneticisi ayrı..bu adam istediği trasnferleri hakediyordu..

vallahi Rıdvan vs gelecekse Avrupa Listesine yazmasak da olur zaten. Kaan ya da Barış’ın oynamasına göre aşırı fark yaratacağını sanmıyorum.

Hatta Barış fizik gücü ile biraz alışırsa hepsinin önüne geçer Boey gibi olabilir.

Ama lig için bence özellikle Rıdvan tarzı bir rotasyon oyuncusu önemli çünkü kadro olarak eksiğiz.

Ve bence orta sahaya bir takviye gelebilir yabancı olarak fırsat çıkarsa. UEFA Kupasını alırken Sergen Avrupa Listesinde yoktu ama ligde oynatıyorduk bu sayede hedef maçlarında daha dinlenmiş kadro ile çıkıyorduk.

Umarım bu denilen yerlere en iyi 2 takviye yapılır. Lig de çok önemli kupa da önemli.

Geri
Üst Alt