Okan Buruk: "Son 2 maçta yaptığımız hataları bugün yapmayarak kazanmak istiyoruz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1728228674618.png

Okan Buruk: "22. gün, 7. maça çıkıyoruz. İlk 4 maçımızı kazandık, son iki maç beraberlik, istemediğimiz şekilde. Şanssızlık ve yaptığımız hatalar. Ondan önceki 4 maç çok kaliteli işler yaptık. En yoğun fikstürümüzü bitiriyoruz."

Okan Buruk: "Sakatlarımız var, iyileşen var. Sallai dün antrenmana çıktı bizimle, başta başlatacak durumda değildi ama kadroya alabildik en azından. Ön tarafta ne kadar oyuncu olursa elimi rahatlatıyor. Osimhen'i riske etmek istemedik. Ziyech antrenman yapabildi ama bugün kadroda yok. Döndükten sonra o da bizimle başlayacak."

Okan Buruk: "Milli oyuncuların Milli takıma gidişi var. Onlar üzerinde ekstra yorgunluk olacak. Yazın turnuvalar bu oyuncuların etkilenmesine yol açıyor. Yoğun fikstürde yorgunlukları olabiliyor."

Okan Buruk: "Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Lideriz, araya da lider olarak girmek istiyoruz. İyi takımız. Maçın başı, devamı ve sonu... Son 2 maçta yaptığımız hataları bugün yapmayarak kazanmak istiyoruz."

Ziyech de donerse Yunus'u kesersin artik.

Osimhen İcardi varken Ziyeş e ihtiyacımız yok zaten şu maç lazım olabilirdi

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan Buruk: "Son 2 maçta yaptığımız hataları bugün yapmayarak kazanmak istiyoruz."

Alkollü muhtemelen hatta tekila shot yapmış gibi geldi bana söylediği cümleleri ayık birisi söylemez, oyuncular extra yorulacaklardır diyor sonra bende oynatiyorum diyor
Sakatlar iyileşti diyor ama kadroya almadım diyor

Tekila +vodka karıştırmış bile olabilir

Son 2 maçta yaptığımız hataları bugün yapmayarak kazanmak istiyoruz.

Ne gibi bir önlem almis peki? Kadro ayni sistem kesin ayni sonuc?

Sürekli yorgunluk deyip durdukça yorgun olmayan adam da kendini yorgun hissedecek

Ya hoca sen bizle bişey mi geçiyorsun

Sana inanmak istiyorum hocam, üzme bizleri

Bir şey değişmeyecek adımız gibi biliyoruz. Kaliteli ayaklar gol atarsa tamam yoksa işimiz sakat. Birde geri düşersek seyrelle rezalati

ziyechle ne sorunun varsa çöz hoca,o adam kactane mac aldı gecen sene sonrdan girerek

Geri
Üst Alt