GSC Haber Okan Buruk: "Son gelen transferlerden hazır olan tek kişi Batrakov"

Hazır gelen Batrakovu kesmiş

Gelmeyen Leao'yu oynatıyor açıklamaya göre

Ayrıca lesley nasıl bir hazırlık yaşıyor arkadaş

Adamın 3 ay oldu neredeyse takıma geldiği

Halen mi hazır değil

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Demek ki yeterli değiller Okan hocanın gözünde bu adamlar

Bak Leao'yu attı hemen kadroya

Okan Buruk: "Kanatlarda özellikle birebirci oyuncuları tercih ettik."

Hocam biz belki futboldan anlamıyoruz ama sen cidden hiç anlamıyorsun. Bazı şeyler o kadar belli ki benim şahsi olarak şikayet ettiğim batrakov şuan 11 değilse ve sen bu adama hazır geldi diyorsan sanırım ben evimde maçı beklerken suçlu değilim sende bir sorun var gibi görünüyor bana

Oyuncuları aldırıp aldırıp oynatmaması öyle böyle güldürmüyor:D:DAvrupada kaç tane takım vardır böyle yüksek maliyetli oyuncuları yeni geldiğinde şak diye kesilmesi veya hiç oynatılmaması.Böyle rahatlık başka yerde bulamazsın be hoca.Bugün hiç laf etmeyecektim yine garip garip konuşup laf ettirdi bana.

Sende anlamıyorsun hocam, takım komple hazır değil.
60 dakikadan sonra takım zortluyor şampiyonlar lgiinde.

Okan Buruk: "Deniz ve Leao ile başlıyoruz. Ben hep söylüyorum ama bunu kimse anlamıyor, bir türlü anlatamıyorum derdimi, bu oyuncular %100 hazır gelmedi!"

Nasil bir mantik bu? Torreira, Baris, Sara vs robot o zaman. Onlari hic rotasyona sokmaya gerek yok ama daha gencecik Batrakov'un rotasyona ihtiyaci var. Insan biraz destekli atar. Secimindeki ama Batrakov'u dinlendirmek falan degil. Nedeni neyse soyle. Karsindaki insanlar cocuk degil.

Son dönemde transferleri değerlendirme konusunda Okan hoca vasatı aşamadı. Singo'yu kullanamadık, Sane'den doğru düzgün katkı alamıyoruz. İlkay desen futbolu bırakmış gibi şimdi de Batrakov'u 2 maçta hemen kenara aldı. Lesley ve Bitshiabu zaten kadro dolu gözüksün diye alınmış isimler. İskelet kadronun ve Osimhen'in sırtından sezonları ilerletmeye çalışıyoruz bakalım ne kadar gidecek böyle. Leao'yu bile zor zahmet oynatıyor umarım ondan katkı alabiliriz en azından. Son 2 yılda Uğurcan ve Osimhen'i saymazsak transferlerden aldığımız verim çok düşük.

Deniz niye hazir degil mesela. Portoda idman yapılmıyor mu

Adam ben büyük takım hocası değilim diye beyanat vermiş daha ne yapsın!

hadi deniz ve gül dediği gibi olsun lesley ne olacak. lesley de hazır gelmesin o da tamam. o zaman 2.5 aydır bizde olup neden hazırlanmadı ve adam neden oynamıyor.

Geri
Üst Alt