Okan Buruk, Spor Gecesi Digital Yayınında Konuştu!

OB: "İnter'de oynarken her yere pres yapıyordum, hoca diyordu 'napıyosun''

icardi yatmış diye yorumladım. Okan hoca hastalanıyor gibi, balkonda icardi editlerini izlerken üşütmüş herhalde

kusura bakmayın ama

icardi olsam kabul ederdim

Okan Buruk: "Icardi bize gelene kadar box içi oyuncusuydu bizde kendi oyun anlayışını da çok daha yukarıya çekti."

Icardi çok iyi futbolcuydu, bir sene de olsa takımımızda izlemiş olduk tadında bir sohbet başladı.

Arabistan muhabbetlernin çıkması olumlu oldu bence Icardi'de bizden yana. Avrupa kulüpleri çoktan bağlamıştı belki de şuana kadar

OB: "Ümidimiz 25'inde CL maçında İcardi'yi sahada görmek."

Her şeyi Icardi üzerine kurduk çok yanlış bir cümle oldu. Adamlar bizi kullanıp Araplardan daha fazla para koparıp giderse ne anlatacaksın camiaya söylenecek laf mı hoca şimdi ?

Okan Buruk: "25'inde Icardi'yi sahada görme ihtimalimiz tabi ki var yok değil kulüp elinden geleni çok fazlasıyla yapıyor."

Maksimum 8 veririz onun üstü olmaz gibi. Galatasaray forması taraftar için herşeyden değerlidir ama futbolcular için değil.

Okan Buruk: "Başkanımız yönetim kurulumuz Erden Bey ellerinden gelenin en fazlasını yapıyorlar. Bende bu anlamda bekliyorum."

Geri
Üst Alt