Okan Buruk, Spor Gecesi Digital Yayınında Konuştu!

Okan Buruk: "Yusuf ile bir çok kez konuştuk. Yusuf'a kalite olarak çok güveniyoruz bazı oyuncu gelir hemen adapte olur bazısı geç olur. Şu an için kadromuzda düşünüyoruz daha çok şans vermek istiyoruz. Yusuf biraz daha geç adapte olan bir oyuncu daha iyi şeyler yapabileceğini biliyoruz. Hazırlık dönemi önemli olacak."

Okan Buruk: "Morutan'da bizle antrenmanlara başladı hazırlık kampında bakacağız. Genel olarak iyi bir sene geçirdi. Morutan yetenekli bir oyuncu onu da görmek istiyoruz."

Cicaldunun neyini soracaklar herif var mı yok mu belli değil.Toplam 6 7 milyon euro gömüldü o hayalete

cicaldau gariban oldugu icin bu takımda ezilmiştir

yazık

Okan Buruk: "Bazen oyundan çıkan mutsuz, giren az girdi diye mutsuz, kadroya giremeyen mutsuz burada önemli olan oyunculara yaklaşımımız her oyuncuya da yetişemiyoruz. Önemli olan sevgi ve saygı size kızsalar bile saygıyı aynı derece tutabilmeniz önemli benim avantajım aslında bende onlardan biriyim onların içinde olmak onların düşüncelerine girebilmek empati yapabilmek onlarla paylaşabilmek çok önemli."

Okan Buruk: "Gomis açık ve net şekilde bundan sonra ben oynamayacağım dedi, sakatım diyebilirdi ya da farklı bir bahane üretebilirdi ama dürüst bir şekilde söyledi."

Geri
Üst Alt