Okan Buruk, Spor Gecesi Digital Yayınında Konuştu!

sağ kanatta zaniolo yunus barış gelirse rashica olacak ve hatta yusuf olabilir

10 numara istiyorum dedi hoca ve orada mertens de yusuf da var

morutanın iki mevkisi de çok dolu

Muns u engelledim. Rahatça göğsünü gere gere gsliyim diyebilmek onemli

Morutan kesinlikle kullanılmalı.
Valla ne yalan söyleyeyim bende o çocuktan umutluyum hala.Keremin ilk seneki haline benziyor savruktu yabancı kontenjanının ve o çaycının kurbanı oldu.Umarım italya yaramistir ona çünkü dikine oynamayı seven bir yapısı var faydalı olabilir

Okan Buruk: "Ben Gomis'i insan olarak da seviniyorum soyunma odasında da çok destek oldu. Ligin başında Gomis'in attığı golleri olmasa bu durumda olmama ihtimalimiz de vardı. Kişisel şeyleri bir kenara bırakmak gerekiyor. Takım için doğru olan Gomis'in kalmasıydı o da bunu kabul etti şampiyonluk yaşadı ve öyle ayrıldı."

okan hocam abartma

bizde kerem var zaniolonun bizde oynaması mı enteresan yapma

başından beri takip eden varsa kesin olarak yalanladıgı isim oldu mu ona gore ustunu cizelim?

Okan Buruk: "Zaniolo ligi çok iyi bitirdi beklentimiz olan oyunu ortaya koydu. %100 hazır olarak gelmedi ara vererek geldi bazen çok acele de etti İstanbulspor kırmızı kart gördüğü maçta da gözüktü. Ligin son haftasında da oyununu bize net bir şekilde bize gösterdi."

Okan Buruk: "Zaniolo yedek kaldığında da söyledim sakin ol, sabırlı ol bir sonraki sene takımı senin üzerine kuracağız diye motive ettik bizim için çok önemli bir oyuncu Türkiye'de mutlu olduğunu söylüyor fakat ona gelecek tekliflerde çok önemli bir çok kulübün adı geçiyor."

Geri
Üst Alt