- 16 Haziran 2010
- 208.024
- 161.652
- 6.838
Okan Buruk: "Hayallerde olan bir organizasyon. İlk maçımıza çıkacağız. Çok iyi takıma karşı oynayacağız. Çeyrek final oynamış bir takım. Arsenal dışında kendi evinde kazanmadığı maç yok. Çok iyi bir kadroları var çok iyi bir oyunları var. İyi bir takım oyun içerisinde kaliteleri çok iyi."
Okan Buruk: "Oyuncularıma güveniyorum. Yarın kazanmak için elimizden geleni yapacağız."
Okan Buruk: "Bugün son antrenmanı yapacağız. Kadromuza geç katılan oyuncular oldu. Hazırlık süreci var oyuncularla da bunu paylaşıp son kararı vereceğiz."
Okan Buruk: "Abdülkerim haberleri nerden çıkıyor anlamıyorum. Bizim her haberimiz dışarı çıkıyor da. (Gülerek) Abdülkerim'in önemli bir şeyi yok."
Okan Buruk: "Geçişleri çok etkili yapıyorlar. İyi özellikleri çok fazla takım. Önemli olan bizim için kompakt bir şekilde savunabilmek. Kaleye hızlı şekilde giden takım. Bizde de var bu özellik. Uzaktan şutlar 3 tane golü var rakibimizin bu sene. O yüzden belli özellikleri biliyoruz."
Okan Buruk: “Sporting’in 19 yıl sonra şampiyon olmasında benim de payım olduğunu düşünüyorum. Onları 4-1 yendikten sonra hoca değişti ve Amorim geldi, ardından şampiyon oldular. Taraftarların beni iyi karşılayacağını düşünüyorum.”
Okan Buruk: "Deniz Gül Türkiye'de bir çok takımın istediği bir oyuncuydu ama Galatasaray'ı çok istedi biz de onu çok istedik ve transferi oldu."