GSC Haber Okan Buruk, Tamer Korkmaz Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Okan Buruk, FETÖ’nün yayın organı olan Zaman gazetesinin bir dönem kurucu kadrosunda yer alan Tamer Korkmaz hakkında suç duyurusunda bulundu. [Sami Yen Haber]

Tamer Korkmaz’ın “Paralel Mönü’deki maydanozlu döner” başlıklı yazısından ilgili bölüm şöyle:

“Paralel MD’nin gözaltındaki yöneticisi Cuma Dağlı, 12 Aralık 2024’te İsveç’te Malmö New Stadium’un önünde hatıra fotoğrafı çektirdi ve sosyal medya hesabında yayınladı.

O akşam, o statta G.S’nin Malmö takımıyla UEFA Avrupa Ligi maçı vardı.

“Şahane tesadüfler!” dört bir yanımızı nasıl da sarıyor, şöyle bir bakalım…

Bu maç için ABD’den İsveç’e gelen ve statta yerini alan “şöhretli birini” de, şahsın sosyal medyadaki paylaşımından hatırlıyoruz!

-Kimdi, o?

-Kokan Bürük’ün Sarı Kırmızılı takımdan ve Altunizade’deki Locaefendi ziyaretlerinden Paralel Arkadaşı Hakan Şükür!

Paralel Şükür, Malmö’de kimlerle görüşmüş olabilir, acaba?

Onlara “dostlarımız” diyordu; bu dostlardan “kimleri” kastetmiş olabilir?

Sadece soru-yorum:

Locaefendi Fetullah’ın Sarı-Kırmızılı Hakan Şükür’ü…

Paralel Dönerci Cuma Dağlı ile veyahut GS takımının Teknik Direktörü “eski dostu” ile bir şekilde buluşmuş olabilir mi, mesela?

Harampiyonluğu ve küfürbazlığı tescilli şu Kokan Bürük, önceki gece oynanan derbi maçı sonrasında Jose Mourinho’ya atıfla şöyle dedi: “The Crying One’ın konuşması uzun sürdü. O, ağlamasıyla meşhur!” *** Ortada resmen “fıkralık” bir vaziyet var… Anlaşılan o ki… -Kokan Bürük, Portekizli ünlü futbol hocası ile Pensilvanya’da geberen “sümüklü çakma hocasını” birbirine karıştırıyor!

Locaefendi Fetullah, vaaz verdiği senelerde “Ağlayan Hoca” olarak biliniyordu. Hatta onun için “Artistlere taş çıkartacak profesyonellikte ağlayan Hoca” diyorlardı! *** (…)

Fıkradan, pardon kıssadan hisse… Kokan Bürük, vaktiyle Hakan Şükür ile birlikte “Ağlayan Hoca”sının dizinin dibinde oturduğu için, ağlayan hocaları karıştırmış! YAMAN SUAL Kaldı ki, şöyle de sorulabilir: Sarı Kırmızılı ezeli rakibinin Kripto Paralel MHK’nın uzaktan kumandalı hakemleriyle gasp ettiği haram puanların hesabını sormak yahut hakkını aramak veya adalet istemek… -Ne vakitten beri “ağlamak” oluyor?

Sadece Paralel Kaçak Mr. Hakan Şükür’ün değil… Ceza sahasında kendisini yere atarak penaltı kazanmakla ünlenmiş Paralel Kaçak Mr. Arif Erdem’in de eski dostu ve de takım arkadaşı Kokan Bürük… “Sağlam Efendi” türünden hakemlere acayip alıştığı için “Yabancı Hakem” onun cildinde alerji yaptı!

Adil Yönetim, Bürük’ün sağlığına ciddi zarar veriyor…

Ona, maç esnasında “Bak, penaltı verirsen bir daha bu statta maç falan yönetemezsin” diye posta koyabileceği hakemler lazım!”

twitter da yayın açıp söven tayfaya da suç duyurusunda bulunmalı.

başta şu Atatürk düşmanı eleman olmak üzere.

Zayıf olursan ve susarsan bu ülkede herkes sana dokunur ,bukadar basit

Solcu cephesi komple bize düşman.
Çünkü

Sponsorları koç
Üstadları dündar.

Yönetim medyayı ele geçirmediği sürece bu foseptik kokmaya devam edecek 300m Euro takım kuracağına 20-30m güçlü nir medya kurmaya harcasan bu çamurun içinde debelenmeyi bırakırdık

Iste boyle hepsine yapistiracaksin davayi. Avukat olsam butun bu ithamlari yapanlara kendim acardim davayi. Sanirim bunu yapmaya baslayan birileri var twitter'da. Yetti artik, deliriyorum.

Iste boyle hepsine yapistiracaksin davayi. Avukat olsam butun bu ithamlari yapanlara kendim acardim davayi. Sanirim bunu yapmaya baslayan birileri var twitter'da. Yetti artik, deliriyorum.
Geç bile kaldılar. Bunların hepsini aylar önce dava etmeliydiler. Susarsan böyle azar utanmazlar

kokan bürük yazınca oluyo mu ya bu işler?

Geri
Üst Alt