GSC Haber Okan Buruk: "Taraftarımızın içi rahat olsun. Görüştüğümüz ve bitmeye yakın oyuncular var"

Melih Akan

Berlin Panteri
1737369436664.webp

Okan Buruk: "Taraftarımızın içi rahat olsun, transfer çalışmaları yapılıyor. Görüştüğümüz ve bitmeye yakın, oralara doğru gittiğimiz oyuncular var."

Okan Buruk: "Transfer için çok çalışıyoruz. Bunun mesajını da verelim. Bir beraberlik olunca transfer daha çok ortaya çıkarılmaya çalışılıyor ama zaten çok iyi oyunculara sahibiz ama takviye için yoğun şekilde çalışıyoruz. Başkanımız, yöneticilerimiz gerçekten bu anlamda ne gerekiyorsa yapacaklar."

Okan Buruk: "Sara'nın denemeleri, ağrı eşiğine bakıyoruz. Bugün idman planımız vardı ama biraz zor gözüküyor açıkçası. Yarın kadroda düşünür müyüz, değerlendireceğiz..."

Sara'nın ayağı mı koptu yav. Hani orta sahaya ihtiyaç yoktu ?

İnanmıyorum, inanmıyorum, inanmıyorum.
Ne görüşüyoruz sorması ayıp.

Manita ayartmaya çalışsan 10 güne evlenmeye ikna ederdin, ev almaya kalksan 10 günde adamın inadını kırardın.

Neyin görüşmesi

Yazının devamını okudum, puhah transfer falan yok 1tane adam lige yetişirse yetişirse

Nasılsın iyi misin ? Şarap sever misin? Biz de iyilik sağlık falan herhalde
Abi 3 ay sonra şampiyonluğa gidebilecek kariyerine şampiyonluk yazdırabilecek seneye ş.liginde banko kendini yazdırabilecek ortamda , en kötüsünün de hayvan gibi maaş alabildiği ortamda kimi ne için ikna etmeye çalışıyorlar ve son aşamada merak ediyordum.

Saka maka gercekten yine son güne birakacaklar herhalde transferleri...

Lig başında da böyle konuşuyordun doğru düzgün transfer yapılması osimhen gelmese bitmiştiniz Şimde de hiç akıllanmamış hala aynı şeyleri konuşuyor.

Abi 3 ay sonra şampiyonluğa gidebilecek kariyerine şampiyonluk yazdırabilecek seneye ş.liginde banko kendini yazdırabilecek ortamda , en kötüsünün de hayvan gibi maaş alabildiği ortamda kimi ne için ikna etmeye çalışıyorlar ve son aşamada merak ediyordum.
Bizim transfer komitesi aklıma geldikçe üzülüyorum. Okan hocada bu komiteden bir cacık olmayacağının farkında.

İlla 20 m euro bonservis 4 milyon euro maaş topçu aldıracak. 5 transfer lazımken.

Hocam dediğin doğru iyi 11e sahibiz sağ bek hariç. Onun dışında 11e yardımcı olan sadece bats var başka kimse yok

Geri
Üst Alt