Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Bu yazıya bu bakışı attım ben temsili reis yavTerimsporlulara yedirecek hocamız yok!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yazıya bu bakışı attım ben temsili reis yavTerimsporlulara yedirecek hocamız yok!!!
O vakit hocayi gerek var mi? Futbolcular ozaman kafasina göre oynamaz mi? Hoca ne istiyorsa o sekilde onuyorlar, ha kosacak halleri yok diyorsan o vakiz antremanlar yetersiz kaliyorki kosamiyorlar.dün oynanan maçtan dolayı bu adamı eleştirmek kesinlikle hata bence,
bir bok yapmayan, savunma işini dahi yapamayan, rastgele sahaya bugün fazla fark yemeden, tatsızlık yaşamadan efendice yenilip kalkalım kafasında ki İstanbulspor’a, bu kadar kariyeri olan, yetenekli, çok daha iyi topçular bi zahmet kıçını kaldırıp güzel bir futbol oynasın ya, ne desin ki hoca bunlara şu maçta
rakip yoktu bildiğin, antrenmanlar bu kadar rahat geçmiyordur
ama bizim beyfendiler her işi bir şekilde zorlaştırma da usta niyeyse.
Gelecek adına umutlu musunBiraz top oynayıp biraz da fizik kalitesini arttırsak mı hocam artık takımın.
Takımı tam kadro göremeden fikir beyan etmek istemiyorum.Gelecek adına umutlu musun
O vakit hocayi gerek var mi? Futbolcular ozaman kafasina göre oynamaz mi? Hoca ne istiyorsa o sekilde onuyorlar, ha kosacak halleri yok diyorsan o vakiz antremanlar yetersiz kaliyorki kosamiyorlar.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
TamamTakımı tam kadro göremeden fikir beyan etmek istemiyorum.
İnsan yönetimi konusunda iyi. Ama sahadaki futbol?
Ironi içeriyor mu yoksa reel bir post mu ustatGiderek iyiye gitmekte Sedatfield
Siz kimsinizEleştirmekle birlikte arkasındayız
kırıcı olmaSeni hiç alakadar etmez
Uza
Ironi içeriyor mu yoksa reel bir post mu ustat