Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Kendisine inanmayanlar devam etsin bizler her zaman inanıp güvenmiştik bu yüzden rahatlıkla diyebiliyorum ki tebrikler hocam hiçbir başarı tesadüf değildir 2 kez geri düştüğün Manchester deplasmanında 2-3 kazanıyorsun pes etmiyorsun.
Şu değişiklikleri daha erken yapması lazım. Onun dışında maç içinde yaptığı hamlelerin hepsi doğruydu.

İlk maçta 1 puan ileride çok işimize yarar demiştim.

Hocayı 1 hafta önce GSC'nin çoğu kovuyordu. (Ha tabi hala utanmadan laga luga yapanlar var pes.)

Helal olsun hocam içeridekleri ve dışarıdakileri üzmeye devam.

old trafford deplasmanında penaltı kaçırarak 3 gol attı ve yediği 2 golün yanında inanılmaz bir kaçan pozisyon veya muslera kurtarışı da hatırlamıyorum.

hoca ben dahil çoğu kişiye göre doğru ama takım için ters yapı yerine, bildiğini oynatıp kağıt üzerinde yetersiz takımdan ezber bir takım yaratmaya çalışıyor. bugün savunmadan ziyade hücumda şanslıydı, bişey oynamazken zaha'nın bireysel becerisiyle gol yaptık, kerem beni çıkar diye 50 dakika bağırırken golü attı, hep yakalamamıza rağmen oyun üstünlüğü vermeyen rakip abuk şekilde 10 kişi kaldı. gecenin tek şanssızlığı kaçırdığımız penaltıydı.

ben hala bu kontraları bulduğunda ezberden cezalandıran bayern'e karşı bambaşka oynamamız gerektiğini savunuyorum ama hoca bugün kararında her türlü haklı çıktı. kendisini kutlarız.

Hoca napsın ne eleştirmesi beyler.Bayernde Realde bu stadda eze eze yenmiyor.Bayern evinde 3 gol yedi bu takımdan.Bayern’de Bala döte yendi o zaman onananın hataları sayesinde yendi.Bayern’de hoca değiştirmeli.Adam Kaan la başladı yetmedi toreira gibi birini maç içinde çıkardı sonuç şahane bi galibiyet.Ee nerde tek düze oynatan hoca nerde takımı kurup izleyen hoca.Adam hem çıkardığı kadro ile şaşırttı hem değişiklikleri ile etki etti.
Gerisi lafıgüzaf .Ben başta eleştirdim geri dönemem tutarlıyım çırpınışları bu olumsuz yazılar.Takdir etmeyi bilin düşman değil, takımın hocası bu adam

Hocanın Kaan tercihi müthişti gerçekten.

Çok ama çok iyi bir maç oynadı Kaan. Bence bugün oraya koyulabilecek bir numaralı adamdı, ne Kerem ne de Sergio fiziksel olarak Kaan'ın yaptığını yapabilirdi bugün.

Münih'in zor yendiği Kopenhag maçında şans yanımızda olsa 30 dakikada 3-0 yapıyorduk, bu maç penaltı kaçmasına rağmen kazandık neyse ki. Sergio'nun girmesi haricinde yanlışı yok hocanın. Onun da son şansı oldu zaten artık asla oynamaz.

Galatasaray tarihinin acik ara en balli hocasi. Hep beraber cok sevindik. Ingilizleri yendigimiz icin daha cok sevindik. Ama bu rus ruleti futbolu cezalandiracak cok takim var. Buyuk bir sans gecti elimize. Degerlendirebilecekmiyiz gorecegiz. Insallah hoca aklini basina devsirir. Bu aksam itibari ile sifir puanimizda olabilirdi oynadigimiz futbol ve rakiplere verdigimiz pozisyonlarla. Futbolculara helal olsun. Mac boyu buyuk mucadele verdiler.

Kerem'i önceden oyundan almalıydı. Yinede şanslıyız böyle kaos içindeki united'ı bir daha bulamazdık. Darısı iç saha maçına.

Hocam sağ olasın Kaan'ı oynattığın için, Oliveira kekosunu da tekrar görmeyelim mümkünse üstüne koya koya gidelim.

Geri
Üst Alt