Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Oynanan futbolu da çıkardığı kadroyu da beğendim. Bence bu sefer oyuncu değişikliği tercihlerini de gayet yerinde yaptı. Bir ara Nelsson'ı erken oyuna alıp beraberliğe yatacak diye korktum ama orada da geriye düştük zaten.

Manchester'ı fener veya beşiktaş gibi 0-1'lik şansa bala golle de yenmedi çıktı 2 kez geriye düştüğü maçtan 2-3 yenerek kazandı herkes başaramaz çıkıp kimse şansa bala da diyemez 3 tane atıyorsun.
oliviera tercihi yüzünden kendısını tebrık edemem

oliviera tercihi yüzünden kendısını tebrık edemem
Orada hatalıydı ama oynanmış bir oyun var bunun üstüne Oliveira konuşursak rezalet oynadı yenilen 2'nci gol onun yüzünden ya da 3-3'e de gelebilirdi tabi hoca oyuna sokarken bu performansını bilse muhtemelen Kerem Demirbay alırdı.

Hocam artık şu takıma alan savunması yapmayı da öğret o zaman bilegimiz bükülmez sürekli basit hatalarla gol yiyoruz kademe boş kalıyor şu oliveira sevdan bitsin büyük hoca olacakken kendini yakma

Orada hatalıydı ama oynanmış bir oyun var bunun üstüne Oliveira konuşursak rezalet oynadı yenilen 2'nci gol onun yüzünden ya da 3-3'e de gelebilirdi tabi hoca oyuna sokarken bu performansını bilse muhtemelen değişiklik yapmazdı. Değiştirmesi güzel ama oyuncuya bir daha böylesi şans vermez gibi geliyor.
kac haftadır bagırıyoz hocam oliviera topcu degil oynatmayın dıye

cok iyi oynasa zaten kaanın yerınde 11deydı

orda yapacagı tek şey sanchezi ortaya alıp nelsonu stopere koymasıydı

kac haftadır bagırıyoz hocam oliviera topcu degil oynatmayın dıye

cok iyi oynasa zaten kaanın yerınde 11deydı

orda yapacagı tek şey sanchezi ortaya alıp nelsonu stopere koymasıydı
İşte varsayım üzerine konuşuyoruz bundan sonraki süreci takip etmek lazım tekrar verecek mi yoksa cezalandıracak mı ona bakmak lazım umarım bir süre forma vermez.

Tete'nin de o kadar oyunda kalması hataydı bu da mesela benim eleştirim olur 55 gibi çıkarmalıydı.

Helal olsun hocam. Sakin kafayla düşününce her şeyin planlı olduğu görülüyor. Toreira-Kaan tercihi çok yerindeydi.

Yine değişiklikler kenarda beklerken gol yedik, sayılmadı. Tekrar değişiklikler kenarda beklerken tekrar yedik. O ara 4-5 tane de net kaçırdılar. 45-65 arası maç 3-4’e gidebilirdi . Mesela merak ediyorum

Mertens’i kenarda oyuna sokmak için neden 5 dk beklettin?
Önce uzun süre oyun durmadığı için oyuncular giremedi, sonra gol yiyince haklı olarak o değişikliklerden vazgeçip farklı bir tercih yaptığı için. Bundan dolayı da hocaya laf eden art niyetlidir artık ya. Ne yapması bekleniyor sahaya atlayıp oyunu mu durdursun? Değişiklik için hakemlere söylemiş, oyuncuları oraya göndermiş işte.

Önce uzun süre oyun durmadığı için oyuncular giremedi, sonra gol yiyince haklı olarak o değişikliklerden vazgeçip farklı bir tercih yaptığı için. Bundan dolayı da hocaya laf eden art niyetlidir artık ya. Ne yapması bekleniyor sahaya atlayıp oyunu mu durdursun?
Mertens ve Nelsson kenarda beklerken gole kadar 2 kez oyun durdu, değişiklik yapılmasını istemedi. Golden sonra Nelsson’u hemen geri çekti ama Mertens’i bekletmeye devam etti. Gol atılmış olması gerektiğinde değişikliği yaptığı anlamına gelmiyor. Belki değişikliği zamanında yapsa golü yedirmeyecekti. Zira 20 dk rakip ben gol atacağım diye bir tarafımızda davul zurna çaldı. Ne art niyetinden bahsediyorsun ya

Mertens ve Nelsson kenarda beklerken gole kadar 2 kez oyun durdu, değişiklik yapılmasını istemedi.
Bu bilginin kaynağı nedir? Yani oyun durmasına rağmen hakemlerin izin vermediği değil hocanın istemediği bilgisi. Öyle yaptıysa hatalı davranmış.

Öyle yapmalıydı böyle yapmalıydı diyebiliriz de dediklerinizi yapıp yenilseydi ne konuşurduk acaba.Ne yaptıysa doğru yapmış ki maçı kazandık.İstanbulspor deplasmanı değil geriden gelip yendiği maç.Heriflerin de hayvan gibi asılıp önemsediği Cl maçı onlar için de lig maçı değil.
ha bu arada kendimiz de devaynasında görüyoruz ülke olarak Cl deki son galibiyeti 3 yok önce alkış ülkenin takımıyız.Onu da Okan hoca almış başakla Manchester yenmiş.Ama tabi tesadüftürçünlü berkayı erken çıkarmalıydı viscayı orda oynatmamalıydı vs vs
Adamlar sadece Højlund a 75 milyon vermiş.Biz karşısında 5.50 idda oranı olan bir takımız ve galip gelmişiz.Hocasından oyuncusuna yönetimine tebrik etmek lazım.Hemde Fenerin 90 dakika 18 önünde top karşılayıp boliçin rakibe çarpan golü gibi de değil.İki kere geri düşüp gelmişiz sevinin mutlu olun vicdanlı olup hak teslim edin

Son düzenleme:
5-0’da yenilseydik asla eleştirmeyeceğim demiştim, ciddi ciddi ManUtd deplasmanında kazandık, eleştirilecek hiçbir şey yok, olsaydı eğer bugün kaybederdik, tebrik ediyorum.

bu başarıların devamını diliyorum, helal olsun

tek bi ricam var, oliveira’dan kurtarsın bizi bir şekilde

Maç taktiğine bir şey diyemeyiz, kazanan haklıdır. Önde basma işi pahalıya da mal olabilirdi ama kazandıktan sonra söylenecek olan şeylerin bir önemi yok. Tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. :tbr:
Benim tek eleştireceğim nokta Kerem ile başlaması ve akabindeki 0/10 performansına rağmen ısrarla çıkartmamasıdır.

Geri
Üst Alt