- 29 Temmuz 2011
- 17.407
- 8.886
- 1.588
Icardi olmasa napacak acaba çok merak ediyorum gerçekten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu sırf okan hocalık bir durum değil - oyun içinde de her top icardi üzerine oynanmaya kitli gibi duruyor - çeşitlilik yok hücumumuzda.Icardi olmasa napacak acaba çok merak ediyorum gerçekten
Benlik mi olacak hocam yapma ya gerçekten bu adam olmadan bence Ankaragücünü bile zor yeneriz bu da hocaya yazar ne öndeyken oyunu ileri taşıyabiliyoruz, ne skoru tutmak için ayağımızda tutabiliyoruz, ne savunabiliyoruz anlamadım resmen saçma sapan bir şekilde ilerliyoruz.bu sırf okan hocalık bir durum değil - oyun içinde de her top icardi üzerine oynanmaya kitli gibi duruyor - çeşitlilik yok hücumumuzda.
fazla kişi olduğumuz ani ataklarda ortalar hep icardi odaklı - farklı şeyler denenmiyor.
çok ufak eleştirim şu ama - icardi oyundan çıkmaz asla istemez ama arada bi o istemese bile dinlendirilmeli, her maç 90 dk zorlamaya gerek yok adamı.
a planına aşık hoca. ilgili maçta beşiktaş 10 kişi kalınca bizim de oyunumuz bozuldu. yapması gereken zayıf rakipten topu alıp set oynamaktı, düşünmedi bile. çapsız beşiktaş'ı yeneriz hocam bir şekilde ama başka şeyler de düşün lütfen.
icardi özelinde dediğim kısım.Benlik mi olacak hocam yapma ya gerçekten bu adam olmadan bence Ankaragücünü bile zor yeneriz bu da hocaya yazar ne öndeyken oyunu ileri taşıyabiliyoruz, ne skoru tutmak için ayağımızda tutabiliyoruz, ne savunabiliyoruz anlamadım resmen saçma sapan bir şekilde ilerliyoruz.
yorumun nedir