Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Geçen sene olduğu gibi bu kirli düzenin içinden çıkıp şampiyon yapabilecek bir sen varsın sana inanıyorum ve güveniyorum.

Bugün Icardi oynarsa ve yenilirsek neden sakat sakat oynadı diye eleştirilecek. Icardi oynamazsa ve yenilirsek la böyle bir maçta ne olursa olsun riske edilmeliydi diye eleştirilecek.

Okan Hocam görüldüğü üzere tek şansın kaybetmemek. Gazan mübarek ola.

Hocaya ve takıma güvenelim.
Umarım kötü bir taraftar performansı olmaz bugün

Bana göre en büyük sorunumuz orta sahada playmaker tarzı oyuncumuzun olmayışı. Bu Ziyech olabilir. Onun da hazır olması eğer tekrar sakatlanmazsa 1 aydan fazla sürebilir. Dikkatimi çeken bir başka husus atak yaparken, genelde hiç tek top oynamıyoruz herkes topu önce kontrol etmek istiyor. Geçiş hücumlarını daha iyi yapmak için tek toplarla hızlı verkaçlar denemeliyiz.
Bunlar için en önemli şey hareketli oyuncu grubuna sahip olmak, bizde bu sayı malesef düşük.

adam mecburiyetten yedek stoperini orta saha yapıyor

bariz şekilde istediği profil orta saha ve 10 numara alınamadı

kendi aldırdığı sol bek cacık çıktı

bakambu halil filan sayılmıyor bile

Hocam neden riske giriyorsun neden? icardiyi oturt yerine orta sahayı kalabalık tut kazimcan da hazır değil

Icardi ve k.can hamlelerini çok yanlış buluyorum
Peşin konuşmak istemiyorum büyük kumar la maça başlıyoruz

Adam cesur. Angelino kesmiş koymuş Kazımcan'ı. Tutarsa kahraman tutmazsa tü kaka.

Angelino'dan çok kaybımız olacağını düşünmüyorum. Hayırlısı inşallah

Bak yemin ederim parçaladık ilk yarı resmen ama bu taktikle çıkmak delilik. Bu nasıl bir cesaret ya Rabbi. Şöyle bile bitse bu oyundan sonra vallahi mest oluruz Hocam

Geri
Üst Alt