Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

1 maca

-----------icardi
kerem --demirbay-----tete
----torreira-sanchez-----
köhn apo nelson barıs
-------muslera

cıksak nasıl olurdu

torreira hucuma cıkmayacak sadece 6 oynayacak

sanchez ise hucuma cıkacak ve uzun boyuyla hava hakimiyeti kazanacak ortasaha

hemde apo nelson da oynayacak

@Keramettin TANRIVERDİ

@Mustafa Canaslan

Zamanında gelmesin diye 40 dil döktüm ama geldiği günden beri hep destek. Geçen yıl ki seriden sonra bu niye oynuyor oynamıyor demeyi bıraktım. Büyük hocasın gerçekten umarım Avrupa şampiyonluğu kazanmak nasip olur inşallah.
Göztepe, Akhisar, Rize, Başakşehir bizzat Okan hoca için takip ediyordum bir gün Fatih hoca bırakırsa yerine gelebilecek tek potansiyel kişiydi.

Umarım uzun uzun yıllar devam etmenin yolunu buluruz hocanın Galatasaray sevgisi büyük daha çok büyük işler başarabilir.

sezon sonu

intere gidecegi konusuluyor

Helal olsun Okan hocam, tebrikler. Kazanmaya ve konsantrasyonu bozmadan yürümeye devam.

Daha adı hiç gündemde değilken bile kendisinin gelmesi gerektiğini söyleyip sürekli de savundum kendisini. Forumda başından beri bu konumda olan 3-5 kişiyizdir. Çok şükür yanıltmadı. Yalnız eskiden eleştiren arkadaşlar da övmeye başlamış bu durum iyi değil. Acilen kendisi eleştirileri ki kendini hep tetikte tutsun. Türk teknik adam rahatlığa gelmez.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

🧿

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Taktik olarak iyi hazırlanmış maça. Rakipten sadece ali sow tehlikesi vardı onu nelsson 'a verip sanchez'i orta saha gibi kullandı. Sanchez çoğu atağı daha başlamadan kesti orta sahada üstunede gol attı.

En beğendiğim ise organize atak çok gördük bu maçta diğer maçlara nazaran.

Geri
Üst Alt