Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

5+5 olarak anlaşalım. Fatih hocamızın yapamadığını yapıp ayrılmadan 10+ sene çalışırsa ülkede fenerli ve beşiktaşlı bırakmaz. :asd:

bu futbolla avrupa hayal eden enayidir

avrupada gelenden gidenden ikişer üçer yiyoruz

hayal kurmaya devam edin

son iki maçda defans arası pozdan en az 10 tane pozisyon yedik
Kupayı kazanmadan önce de Chelsea den 5 Milan dan 2 falan yiyorduk. Sıkıntı yok...

Fenerden 4 yediğimiz maçta terim de postalandıyordu...

Heee aynen olmuyordu. 10 numara pozisyonunda oynarken bulduğu pozisyonları ben harcadım zaten. Ulan Recep !!!
adamın formunu 10 numaraya cekerek düşürdü

strese girdikce adam daga taşa vurmaya basladı

zaha denılen eleman tüm kadro yapımızı bozdu bu hafta gördük

Okan Hocanın göreve getirilmesini en çok isteyenlerdendim; mesajlar kayıtlıdır...

Liyakatinden mutlak emindim de tek çekincem, doğru zaman olmayabileceği konusunda idi. Takım enkaz haldeydi, yeni yönetim kısıtlı zamanda gerekli revizyonu yapamayabilir, yetersiz kadroyla ihale hocaya kalabilirdi. Bir daha da bu şansı bulamayabilirdi...

Şükürler olsun, hem başta Erden Bey olmak üzere yönetim, hem de hoca ve oyuncu kadrosu üzerlerine düşen görevleri hakkıyla yerine getirip geçen sezon en önemli şampiyonluklarımızdan birini kazandırdılar...

Maç takvimi ve eksik/yorgun oyuncular itibariyle sezonun en zor geçmesi muhtemel maçlarından birini, başından sonuna dek keyifle izleyebildiysek, bunda bir numaraya yine hocamızı yazarım...

Güzel kişisel hediyeler aldım ama en güzel doğum günü hediyemi sevgili Okan Hocam vermiş oldu. Aldım kabul ettim, Allah razı olsun, başarıların ve mutlulukların daim olsun muhterem hocam...
Doğum günün kutlu olsun ellerinden öperim baskanım

bu futbolla avrupa hayal eden enayidir

avrupada gelenden gidenden ikişer üçer yiyoruz

hayal kurmaya devam edin

son iki maçda defans arası pozdan en az 10 tane pozisyon yedik
Senin herhangi bir GS maçında mutlu olma, maçtan keyif alma ihtimalin yok
Biz ŞL şampiyonu olalım, sen çok pozisyon verdik dersin

Neuchatel Xamax'a Ali Sami Yen'de 5 attık eledik, rahmetli Turgay Şeren GS iyi onayamadı Xamax kötüydü dedi. O yüzden de GS tarihinde silik bir karakter olarak kaldı

Sen de bu forumun hazımsız kuduruk silik karakterlerinden biri olarak ölüp gideceksin :asd:

Ve halen Türk futbolun gelmiş geçmiş en iyi teknik direktör olmak yolunda olan Okan hoca ile sözleşme uzatılmadı.
Seçim bahane edilmesi çok saçma. Daha iyi hocalar zaten bu lige gelmez ve daha çok para isterler zaten.
Neyi bekliyorlar bunlar halen?

Sözleşme uzatmak yetmez + SERBEST KALMA BEDELİ maddesi ekletilmeli ciddi bir şekilde.
Sabah bu aklıma geldi

Marsilya Gattusoyu göndermiş
Gattuso kim abi dedim kendi kendime
Mizacı sebebiyle iyi TD olacak zannedilen ama aslında hiç bi halt olmlayan bir adam
Her gittiği yerde ilk 5-6 hafta iyi, sonra leş. Marsilya en son Aralık sonunda galip gelmiş düşün yani

Sonra aklıma şu geldi. Okan hoca mesela Marsilya'da eminim çok başarılı olacaktır diye düşündüm.

Düşündüklerim bu kadardı sonra bıraktım

adam prag, ankara maçı derken arada eşinden de boşanmış yine de hiç yansıtmadı. hep güleç, pozitif. evladının da kendisinin de ömrü sağlıklı, uzun olsun.

Senin herhangi bir GS maçında mutlu olma, maçtan keyif alma ihtimalin yok
Biz ŞL şampiyonu olalım, sen çok pozisyon verdik dersin

Neuchatel Xamax'a Ali Sami Yen'de 5 attık eledik, rahmetli Turgay Şeren GS iyi onayamadı Xamax kötüydü dedi. O yüzden de GS tarihinde silik bir karakter olarak kaldı

Sen de bu forumun hazımsız kuduruk silik karakterlerinden biri olarak ölüp gideceksin :asd:

ne kazandık şimdiye kadar ALİ RIZA BEY?

alt tarafı bi şampiynluk

onu hamzada kazandı

oyunumuz tatmin edici değil

önce bi uefa alsında görelim

ne kazandık şimdiye kadar ALİ RIZA BEY?

alt tarafı bi şampiynluk

onu hamzada kazandı

oyunumuz tatmin edici değil

önce bi uefa alsında görelim
İroni yapıyon da ciddiye alacaklar için yazayım,şampiyon olmak bu kadar kolaysa biz niye 3 sezon üst üste olamadık Okan gelene kadar veya Fb niye 10 senedir nal topluyor?

Okan reis totemi yaptıkça adaşı kırılmadık rekor, almadık kupa bırakmayacak UEL cup gelene kadar toteme devam başkan

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Yaptigi ironi veya totem degil

Sezon basindan bu yana hatta ligler baslamadan transfer döneminde bile hocaya salliyordu,dedikleri tutmadigi icin totem ayagina salaga yatiyor hepsi bu

Herhangi bir maci kaybettigimizde veya basarisiz oldugumuzda bakin ben demistim diyecek,basari geldiginde ise totem diyecek

Bu maç hocaya filan yazmaz

yedeklerle çıkıp yenilsek bu seferde zaten milli ara geliyor

ilk 11 le çıkıp sonra değiştirseydi diyecektiniz

bu maçın 1. VAR hakemi
2. icardi ve kerem
3. kazımcandır
4. yorgunluk

tek hatası angelinoyu kesmesi

Şu fikstürde yine iyi dayandık buraya kadar milli ara ilaç gibi gelecektir

1. icardi iyileşip gelecek
2. kereme yerden şut atması gerektiği öğretilecek
3. angelinonun dönmesi

herkes kafa olarakda maçda değildi topçular bitsede tatile gitsek kafasındaydı

yani bugün yanlış eleştiriliyor

kazımcanıda çok bilmiş futbol ylemaları iyi izlesin onun için oynaması iyi oldu
kazımcanla olacak iş değil bu
geçen senede az kalsın ankarada şampiyonlukdan edecekti!

@Arda Sadi bu sene tek kaybettigimiz mac sonu hoca icin yazdigim mesaj
kardesss bizim adamligimiz kaybederken ne yazdigimizla ölcülür
kazanirken degil

aynisi bayern ve kopenhag maclari icinde yaptim merak etme

birdaha bos bos yok kaybedince gelip böyle söyle yazacak deme bilip bilmeden

beni tanimiyorsun etmiyorsun

ben foruma totem yapmak ve eglenmek icin giriyorum
sizin egonuzu cekmek icin degil
yeterince yogun ve stressli bir hayatim var zaten

senin gibi bir iki uc tane daha var
begenmiyorsaniz engelleyin gecin

ben size hic bulasiyormuyum yok
ozaman sizde yapmayin

herseyi ciddiye alarak cok bos yapiyorsunuz

NOT; tek elestirdigim konu angelinonun sözlesme olayi ozamanlari bilmiyorduk
angelinoyu kesip kazimcani kesmesi cok cok sacma gelmisti o gun ;)

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt