Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.747
- 20.741
- 1.848
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kupayı kazanmadan önce de Chelsea den 5 Milan dan 2 falan yiyorduk. Sıkıntı yok...bu futbolla avrupa hayal eden enayidir
avrupada gelenden gidenden ikişer üçer yiyoruz
hayal kurmaya devam edin
son iki maçda defans arası pozdan en az 10 tane pozisyon yedik
adamın formunu 10 numaraya cekerek düşürdüHeee aynen olmuyordu. 10 numara pozisyonunda oynarken bulduğu pozisyonları ben harcadım zaten. Ulan Recep !!!
Doğum günün kutlu olsun ellerinden öperim baskanımOkan Hocanın göreve getirilmesini en çok isteyenlerdendim; mesajlar kayıtlıdır...
Liyakatinden mutlak emindim de tek çekincem, doğru zaman olmayabileceği konusunda idi. Takım enkaz haldeydi, yeni yönetim kısıtlı zamanda gerekli revizyonu yapamayabilir, yetersiz kadroyla ihale hocaya kalabilirdi. Bir daha da bu şansı bulamayabilirdi...
Şükürler olsun, hem başta Erden Bey olmak üzere yönetim, hem de hoca ve oyuncu kadrosu üzerlerine düşen görevleri hakkıyla yerine getirip geçen sezon en önemli şampiyonluklarımızdan birini kazandırdılar...
Maç takvimi ve eksik/yorgun oyuncular itibariyle sezonun en zor geçmesi muhtemel maçlarından birini, başından sonuna dek keyifle izleyebildiysek, bunda bir numaraya yine hocamızı yazarım...
Güzel kişisel hediyeler aldım ama en güzel doğum günü hediyemi sevgili Okan Hocam vermiş oldu. Aldım kabul ettim, Allah razı olsun, başarıların ve mutlulukların daim olsun muhterem hocam...
Senin herhangi bir GS maçında mutlu olma, maçtan keyif alma ihtimalin yokbu futbolla avrupa hayal eden enayidir
avrupada gelenden gidenden ikişer üçer yiyoruz
hayal kurmaya devam edin
son iki maçda defans arası pozdan en az 10 tane pozisyon yedik

Okan hocama biat edeceksiniz!!Okan Hoca'nın oynattığı oyun İngiltere'de eğitimlerde Amorim ve Alonso gibi adamlarla beraber ders olarak okutuluyormuş.
Herkesin aksine bence dekibi de son derece iyi. Daha geliştirilebilir tabi o ayrı
Sabah bu aklıma geldiSözleşme uzatmak yetmez + SERBEST KALMA BEDELİ maddesi ekletilmeli ciddi bir şekilde.
Senin herhangi bir GS maçında mutlu olma, maçtan keyif alma ihtimalin yok
Biz ŞL şampiyonu olalım, sen çok pozisyon verdik dersin
Neuchatel Xamax'a Ali Sami Yen'de 5 attık eledik, rahmetli Turgay Şeren GS iyi onayamadı Xamax kötüydü dedi. O yüzden de GS tarihinde silik bir karakter olarak kaldı
Sen de bu forumun hazımsız kuduruk silik karakterlerinden biri olarak ölüp gideceksin![]()
İroni yapıyon da ciddiye alacaklar için yazayım,şampiyon olmak bu kadar kolaysa biz niye 3 sezon üst üste olamadık Okan gelene kadar veya Fb niye 10 senedir nal topluyor?ne kazandık şimdiye kadar ALİ RIZA BEY?
alt tarafı bi şampiynluk
onu hamzada kazandı
oyunumuz tatmin edici değil
önce bi uefa alsında görelim
Sen bi sus da ağzımızın tadı kaçmasın evladımne kazandık şimdiye kadar ALİ RIZA BEY?
alt tarafı bi şampiynluk
onu hamzada kazandı
oyunumuz tatmin edici değil
önce bi uefa alsında görelim
Bu maç hocaya filan yazmaz
yedeklerle çıkıp yenilsek bu seferde zaten milli ara geliyor
ilk 11 le çıkıp sonra değiştirseydi diyecektiniz
bu maçın 1. VAR hakemi
2. icardi ve kerem
3. kazımcandır
4. yorgunluk
tek hatası angelinoyu kesmesi
Şu fikstürde yine iyi dayandık buraya kadar milli ara ilaç gibi gelecektir
1. icardi iyileşip gelecek
2. kereme yerden şut atması gerektiği öğretilecek
3. angelinonun dönmesi
herkes kafa olarakda maçda değildi topçular bitsede tatile gitsek kafasındaydı
yani bugün yanlış eleştiriliyor
kazımcanıda çok bilmiş futbol ylemaları iyi izlesin onun için oynaması iyi oldu
kazımcanla olacak iş değil bu
geçen senede az kalsın ankarada şampiyonlukdan edecekti!