Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Yönetimin suçu, eğer Okan hoca kafayı yemediyse sağ bek istemiştir ama gidip sakat bir afrikali aldılar.
Aldığımızda sakat değildi. Abartmayalım... Fener maçına da yazdım. bu kadar şikenin ortasında şampiyon olursak büyük başarıdır...

şuna şampiyonluk verirsen bırak hocalığı filan ciddiyim adam eliyle kalp bile yapamıyor lan

şampiyonluk manpiyonşuk gram umurumda değil benim bu sene

olsak ne yazar ne şevk bıraktınız ne zevk

ama şunada şampiyonluk vermemelisin

bu ne anasını satayım ya

Ekli dosyayı görüntüle 236536

Bir tanesinin başkanı kendisine eksiksiz bir kadro vermiş, saha dışında da her türlü algıyı yapıyor, diğerinin başkanı rezil bir kadro vermiş, en iyi oyuncusunu satmış, yerine sakat adam almış. Kusura bakma da bu adil bir yarış değil.

Aldığımızda sakat değildi. Abartmayalım... Fener maçına da yazdım. bu kadar şikenin ortasında şampiyon olursak büyük başarıdır...

Gir sakatlık geçmişine bak, turnuvaya gitmeden de sakatmis bu, yani aldigimizda da sakatti, turnuvada da sakat sakat oynadu

Gir sakatlık geçmişine bak, turnuvaya gitmeden de sakatmis bu, yani aldigimizda da sakatti, turnuvada da sakat sakat oynadu
Biz aldıktan sonra milli takımda oynadı işte. Bu saatten sonra ne söylesek boş. Önemli olan ne olursa olsun takımın yanında durabilmek... Zira normal şartlar altında biz bugün şampiyonluğu ilan etmiş bile olabilirdik...

kesınlıkle büyük takdiri hakediyor ,şu anda muhtemelen kadrodaki en az 4-5 oyuncuyu istemiyordur çoguda malum oyuncular
hatta fatih hoca olsa hic acımadan kadro dısı bırakırdı belki lakin adam periyot kısa diye en karaktersiz en aidiyetsiz adamdan bile katkı almak icin
ayıya dayı diyor köprüyü gecene kadar
hem futbolcular hem yönetime söyleyecek bir çift lafı oldugunu düşünüyorum

lakin hocada peygamber sabrı var takdir ettim belkide bu sabır onu başarılı kılıyor

Derbi denilince inanılmaz bir istatistiğe sahip teknik yönetim bulunuyor başımızda. Haydi Okan hocam, neticeyi alalım!

Bizi oynatmamak için sahaya çıkacak bjk ve Hakemler. Önceki maçlarda olduğu gibi saçma sapan fauller verecekler. Bjkli herhangi oyuncu yere düştüğü gibi faul çalacaklar tersi durumda ise devam ettirecekler.

Bugün kesinlikle kendisinin dokunuşuna ihtiyacımız var.

Çıkan ilk 11 ve oyun planında net şekilde yapacağı birkaç Okan Buruk hamlesi bu maçı bize çevirir.

Artık Sanchez'in oyun hakimiyetini Torreira'nın yanına alarak mı kullanmak ister, 4-3-3 gibi bir diziliş mi dener, Bayern ve birçok maçta yaptığı gibi süpriz bir genç oyuncuyu mu sahaya sürer bilemeyiz. Ama net şekilde son 3-4 haftada sahada görmeye alışık olduğumuzdan farklı bir şeylere ihtiyaç var.

Ne olursa olsun rakibimiz Beşiktaş. Ankaragücü vs değil.

Kopenhag, Prag gibi maçlardan ders alarak sahaya çıkmamız gerekmekte.

Eğer birebir aynı şekilde sahaya çıkarsak kör dövüşü bir futbol oynayacağımızın ve İcardi'den ekstra bir performans/şut, penaltı, kornerden karambolde gol gibi şeyler dışında gol bulamayacağımız aşikar.

Bu adam formda olan ve aktif olarak oynayan Vecino'yu istedi diye söylenmeyen laf kalmamıştı.

Bugün kesinlikle kendisinin dokunuşuna ihtiyacımız var.

Çıkan ilk 11 ve oyun planında net şekilde yapacağı birkaç Okan Buruk hamlesi bu maçı bize çevirir.

Artık Sanchez'in oyun hakimiyetini Torreira'nın yanına alarak mı kullanmak ister, 4-3-3 gibi bir diziliş mi dener, Bayern ve birçok maçta yaptığı gibi süpriz bir genç oyuncuyu mu sahaya sürer bilemeyiz. Ama net şekilde son 3-4 haftada sahada görmeye alışık olduğumuzdan farklı bir şeylere ihtiyaç var.

Ne olursa olsun rakibimiz Beşiktaş. Ankaragücü vs değil.

Kopenhag, Prag gibi maçlardan ders alarak sahaya çıkmamız gerekmekte.

Eğer birebir aynı şekilde sahaya çıkarsak kör dövüşü bir futbol oynayacağımızın ve İcardi'den ekstra bir performans/şut, penaltı, kornerden karambolde gol gibi şeyler dışında gol bulamayacağımız aşikar.
4-1 yenildiğimiz prag maçındaki oyunu oynayabilirsek yeneriz minnaksporu.
Hatta 4 atarız.
Sorun bizim prag maçından daha da geriye gitmemiz.

Geri
Üst Alt