Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

3 aydır keremi bitirmek elinden geleni yapıyor hem kereme hem galatasaraya zarar veriyor.yanındakiler de birşey demiyor o daha saçma.

Hocam oyuna müdahale konusunda yine rezalet durumdasın. Göz göre göre Paşa’nın gol atmasını izledin

Hocam Kerem'i ne zaman çıkaracaksın tam olarak 95'te mi?

Puan kaybi olursa mac sonu: Tam oyuncu degisikligi yapmayi isterken golu yedik.

Maçları bizden daha yakında izliyor baska bi sey yaptıgı yok

Yeter gerçekten. Öne geçtin mi skoru korumayı, oyunu tutmayı öğren artık.

Bu maca sifir hazirlik yapilmis inanilmaz kötü oynuyoruz durmadan top kayibi yapiyoruz herifler bizden cok daha diri oynuyor

bu rezillikten sonra bitmiştir benim için şampiyon olsakta olmasakta fark etmez bugün oynatılan herşey rezilliktir ve baş sorumlusu okan buruk efendidir.al keremini oynat 90 dakika milli arada.

Son değişiklikler rezalet.

Aslan şampiyon canım hocam benim iç ve dış düşmanlarını kanırta kanırta 2. şampiyonluğuna koşuyor.

Artık şu Kerem’i oynatma. Kendine de takıma da Kerem’e de zarar veriyorsun

Hocam senin taşşağını yerim.

Dersini hic iyi calismamis bu mac icin, resmen ilk 15 dakika ve son 15 dakika ile oyunu kopardik.

Kaanı çok geç aldın oyuna.Bi 10 dakika da ha bekleseydin fark atacaklardı.Erken al Kaanı oyundan hocam.Barış Kaan kadar sağda oynar Ziyech zaha barış kadar önde oynar yapma etme hocam kalp spazmı geçirecez

bu maçı oyuncular sayesinde engeline rağmen aldık ders alırsın umarım demiyorum çünkü almıyorsun.

Geri
Üst Alt