Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Farkındaysanız daha sözleşme imzalanmadı. Yani takımın bir teknik direktörü şu anda yok

Okan hocanin daha sözlesmesi uzatilmadi beyler.

uzatılsa bile zoraki olacak. Ben bu mevcut yönetimle 2025 Mayıs'ta takımın olacağına ihtimal vermiyorum

mutlaka sorun çıkacak mutlaka altı oyulacak. Artık aradaki köprü erden timur yok

sezon başı 3-4 puan geri düşse anında yollarlar mesela

Hocam bundan sonra sana dokunacak kim varsa içinden geçeriz rahat ol artık daha fazla arkandayız başarısızlık sana yazmaz yönetime yazar seninle Erden Timur'u tekrar bir araya geleceksiniz.

Ya olum bi kendinize gelin Allah aşkına yok istifa eder yok dursun Okan’ı yer falan bi sakin olun yahu

Erden başkan gittiyse öldük bittik mi kapatalım mı kepenkleri

Gerçi Gsc böyle yaptıkça her geçen gün umudum artmıyor değil

Birini koru korune savunmak, her hatasinda arkasinda durmak cok akil kari bir durum degil. Lakin bu saatten sonra bu adama taraftar olarak olumune sahip cikmaliyiz. Sira O'na geldi cunku.

Kendisinden tek beklentim istemediği bisey olduğu an çıkıp açıklasın. Erden Timur gibi takımın menfaatleri filan geçtik oraları. Yoksa kendisine yazık olacak.

Yabanci hoca sevdalıları hazır olun sizin zamanınız geliyor. Gerçekleşecek senaryo az çok belli. Kötü bir sezon geçireceğiz, fatura Okan Hocaya kesilecek ve morinyonun karşısına biz de isimli bir yabancı td koyalım fikri sonucunda minimum 100m dolar ve 2-3 yıl çöpe atılacak.

klopp olursa destek verir misin

Dursun yönetimi hocayı gönderir mi? Gönderir. Belli olmaz bunların işi. Çünkü bunların başarılı olmak gibi niyeti yok. Yukardan bunlara demişlerdir, siz bu sene aradan çekilin fener olsun diye. Bunlar da “peki efendim” demiştir. Belli olmaz. Sportif başarı odaklı çalışmadıkları belli bunların.

bu karmaşada o da fazla dayanamaz tahminim kasım sonu gibi görevden alınır.

Erden Timur'u geri döndürmek şartıyla sözleşme imzalarım derse hiç bir şey yapamaz Dursun. 26 gün sonra bitiyor sözleşmesi.

Ya olum bi kendinize gelin Allah aşkına yok istifa eder yok dursun Okan’ı yer falan bi sakin olun yahu

Erden başkan gittiyse öldük bittik mi kapatalım mı kepenkleri

Gerçi Gsc böyle yaptıkça her geçen gün umudum artmıyor değil
Öldük bittik diyebiliriz renktaş. Erden Timur olmasa 2 sezondur fb şampiyonluğu izliyorduk. İlk sene ligi bitirtmeyiz açıklaması, bu sene sahada ölüme doğrandığımız bir maç sonrası açıklamaları sonrası rahatladık. Okan hocanın emeği asla göz ardı edilemez ama bu ligde işler doğru kadro taktik maktik ile yürümüyor sadece, sen 102 puan aldın rakibine 99 puan aldırdılar hangi taktik hangi oyuncuyla bu kadar mücadele edersin saha dışınıda hizaya getirmesek sence şamp olma şansımız neydi. Adamlar 2012 intikamını almak için her sezon son haftalara gs iç saha derbisi koyuyor normal mi bunlar.

Bir Okan hoca bir İcardi kaldı sahada cevap verecek bu işlere bakalım seneye yetecek mi gücümüz.

erden başgan bu kadar önemli olmasa suyun karşı tarafı bu kadar kudurur mu sence adamı yemek için götünü yırttılar.

Geri
Üst Alt