Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Okan hoca doğru olanı ve çok çok büyük ihtimalle kendisine söylenen bir gerçeği dile getirdi. Kendisi sineğin yağını çıkardı evet ama eline yine bu üst düzey adamları ve imkanı veren de Galatasasaray o da buna vefa duymalı, duyuyor.

Hangi hocaya nasip olur 50-60 milyon euro maaş bütçeli takım, Mertens, İcardi, Toreira vs. yani elinde Emre Kılınç, Mostafa Mohamed, Oğulcan Çağlayan ile 102 puanı almadı ona bu imkanları sunan ve bundan sonra sunacak olanda Galatasaray idarecileri, çıkıp haldır huldur taraftar ağzı ile konuşup gizli ajandası olduğunu itiraf etseydi o zaman 2 ay ömrü kalmış olurdu. Uzun yıllar hizmet edecek bu kulübe.

İstediği oyuncuları aldırma gücü yok bence. Rashicayi da istiyordu, oğuzu da muhtemelen istedi, demek ki yönetim hocayı çok da takmıyor

Hocam oldu ki işler kötü gitti ilk seni harcarlar.

Sonra kanal kanal gezip ben şu oyuncuları istedim yönetim almadı diye açıklamalar yaparsan taraftar rekorlara ve şampiyonluklara bakmaz. Taraftar gözünde Hamza’dan bir farkın kalmaz. Bir daha bu camia ile adın bile geçmez belki de.

Umarım işler iyi gider

Hocam hayatta iyi olanları harcıyorlar hele ki bu ülkede yapma etme futbolda dün yok hep basari ister taraftar .Geçen sene şampiyon olduk hele ki fenerin bu kadar kullandığı sene çok mutlu olduk ama Avrupa'da daha gidebilirdik kupadan erken elendik bu sene daha çok ilerlemek istiyoruz Avrupa'da.
Geçen seneki oyunda eksikliklerin tespiti yapılır inşallah oyuna geç müdahaleler topu defanstan çıkaramamak bu 8 eksikliği mi 10 numara eksikliği ile mi alakalı ileride çoğalamama topu orta sahada tutamama maclarin bir tenis maçına dönmesi gibi inşallah bu sorunları bu sene çözeriz.

Transferler nerede tarzı işler yapmana, yönetimle arayı bozmana vs. gerek yok ama yok yere onları savunmaya hiç gerek yok. Bu süreçlerden hep hocalar zararlı çıkıyor, yakın zamanda Şenol Güneş ve Arsene Wenger yaşadı bunları. Boş ver, yönetim kendini nasıl savunuyorsa savunsun

Hocanın aklına girip 10 numara transferinden vazgeçirip sağ bek ve 8 numara ile kandırmışlar sanırım. Hiç gündeme getirmiyor. Zaha'nın satılacağına dair zerre ümidi yoktur.

Hocam bu sene kazanılacak başarı senin başarızlıkta yönetimindir.

Dünde ifade ettiğin gibi uzun yıllar kalacaksın hayalini kurduğun daha fazla başarıyı bizlere kazandıracaksın bu yönetimle olmaz gelecek olan yönetimle olur seni kimseye yedirmeyeceğiz.

İlginç ve garip olan ,Okan Hoca neden bukadar pasif kalıyor üstelik eli çok çok gucluyken ,2 senedir kendisine 1 tane ortasaha almayan doğru düzgün sol bek almayan yani defalarca yalan söyleyen bir yönetim varken neden polyanna gibi takılıyor? Anlamış degilim

İlginç ve garip olan ,Okan Hoca neden bukadar pasif kalıyor üstelik eli çok çok gucluyken ,2 senedir kendisine 1 tane ortasaha almayan doğru düzgün sol bek almayan yani defalarca yalan söyleyen bir yönetim varken neden polyanna gibi takılıyor? Anlamış degilim

Medya önü ayrı birebir konuşmalar biraz ayrı olmak zorunda.

Medya önündeki tavrını doğru buluyorum.

Üstelik geçen sezon sonuna kadar mücadele etmiş ve sahanın her yerinde mevki ayırt etmeden oynamış oyuncularımız var. Okan Buruk aslında sadece yönetimi değil, bu yaptığı açıklamalar transfer bekleyen biz taraftarlara yanlış gelse de bir yandan da oyuncu kadrosunu onurlandırıyor.

"İstediğimiz oyuncular var ama acelemiz yok, biz şampiyon takımız, zaten çok iyi bir kadromuz var" diyor.

Okan hoca kalkıp "valla yönetime söyledim, bu takımda sağ bek yok Torreira'nın yanına orta saha yok biz böyle şampiyon olduk" gibi bir şey dediği an Kaan, Berkan, Kerem Demirbay gibi oyuncuların tamamını kaybedersin.

Israrla kötü kaleci,dubois ve stoper berkan ısrarı nedir.milletin moralini niye bozuyorsun genç futbolcu dusmani

Her avrupa takimindan en az 3 gol yemeyi nasil başariyorsun hocam?Avrupada birsey yapamayacaksan 5 10 milyon maaşli oyuncularla oynama.İstifa edip baska takimda 2 ortasaha yalandan press futbolunu dene.

Hocam halili tam izleyemedik obur maçta 11 başlat.

oynattıgı sacma oyunla 10 yemedıgımıze şükredelim

press yapıp kabak gibi arka tarafı açıyor sürekli

2 tane torreira 2 tane boey fln olsa anca kurtarır geride topu

Geri
Üst Alt